• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablodaki verileri listbox ve texbox listeleme, arama, yeni kayıt ekleme

Excel Vers. ve Dili
2010 Turkce
Arkadaşlar selamlar

Ekteki dosya gibi bir çalışmam var ve ben bu çalışmada tablodaki verileri listelemek aramak, kaydetmek, güncellemek, silmek ve yeni kayıt oluşturmak istiyorum. Aynı zamanda bunları görüntülemek istiyorum. Bu arada onay kutucuklarında onay verilmişse durum1,durum2....durum16 şeklinde hangi ürünün karşısındaysa oradaki durum kısımına "ok" yazmasını onayı kaldırdığımda ise "ok" yazısını silmesini istiyorum Bunu texbox, listbox, gibi görsel olarak nasıl yapabilirim. Zevkli bir çalışma aslında excell konusunda uzman arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Eğer konu hatalı ise kilit yada çöp yapılabilir. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Forumda bu konular defalarca işlendi. Aşağıdaki linklerden faydalanarak çalışmanızı geliştirebilirsiniz.

Veri Yönetimi Uygulamaları
Uygulamalı Excel Eğitimi

evet ustadım haklısınız bu konuda ama geliştirme işlemini beceremediğim için destek istemiştim aslında kod yazmaya yeni başladım ve böyle bir çalışmaya ihtiyacım olduğudan yardım istedim. Kusura bakmayın yanlış bir başlık açtığım için. Amacım sadece işi bilen arkadaşlarımın bana yardımcı olması. teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri