• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tablodaki verileri butona tıkladıkça sırayla seçme

Excel Vers. ve Dili
2013TR
merhaba bir sorunum vardır.
bir veri tabanım var ve birçok satır ve sütündan oluşuyor.
sorunum şu user forma iki tane buton ekleyeceğim. ileri butonuna tıkladığımda mesela 2. satırı seçecek butona bir daha tıkladığımda 3. satırı seçecek. geri butonuna tıkladığımda ise tekrar ikinci satırı seçecek.
bunu bir türlü başaramadım. yardımınızı bekliyorum.

seçimden sonra bu değerler textboxta gösterilecek falan ama o kısımları hallettim. sadece verileri butona tıkladığımda sırayla ileri geri seçemiyorum. bir seçebilsem devamı kolay ama seçemedim.

Veri tabanınız ne tabanlı. Excel çalışma kitabı mı, access belge mi?

Veri tabanınız ne tabanlı. Excel çalışma kitabı mı, access belge mi?

excel tabanlı
bir form oluşturdum bu formda kaydet sil önceki sonraki ve ekle butonları var.
kaydet dediğimde ekrandaki veriler veri tabanına kaydediliyor sil dediğimde siliniyor bunu yaptım.

3 sayfam var. bunlardan birisi veri tabanı.bu sayfa sadece veri tabanı olarak kullanıyor
ikinci sayfam textboxları dinamik yapmak için kullanılıyor. önceki sonraki butonlarıyla seçtiğim satırları kopyalıyor ve bu sayfaya yapıştırıyor düzenlersem bu sayfada düzenleniyor ve kaydet dediğimde veri tabanında kaydediliyor.
üçüncü sayfa ekle butonuna tıkladığımda seçili satırı bu sayfaya veri olarak kaydediyor bunuda yaptım bundada sorun yok.

şu an tek sorunum veri tabanındaki satırları önceki sonraki komutlarıyla seçemiyorum.

Örnek dosyanızı burdan ya da askmadige hotmail.com adresinden atarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

dosyayı bilgisayar dışına alamıyorum. korumalı bir bilgisayar şirketinki mail de ekleyemiyorum kopya da alamıyorum :( :eek:
yani dosyayı hiçbir şekilde paylaşmam mümkün değil varsa bir yolu ben bilmiyorum.

Cevap yazdım.

Geri