Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dediğinizi tam anlamadım örnek tablo üzerinde gösterir misniz? hangi menüleri kullanıyoruz? bir de türkçe olmadığı için menüler tam çeviri yapamadım:biggrin:frown::frown::frown:
Siz de Excel 2007 kullanıyorsunuz, sorunuza da anladığım kadarıyla cevap verdim. Eğer, sıralama ile ilgili verdiğim cevabı İngilizceye çevirmek gerekirse,
Data>Sort>Options>Left to Right. olmalı diye düşünüyorum.
hamitcan bey, yardımlarınız teşekkür ederim ama benim sorunum hala çözüme kavuşamadı. dediğiniz yolu alakasız hücrelere değişik sayılar vererek yapabiliyorum. ancak tabloda pasif geliyor left to right kısmı. yani case sensitive'i işaretlesem de değişen bişey olmuyor. acaba makroyla falan ya da başka bir yolla çözümü olabilir mi??
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.