- Excel Vers. ve Dili
- Win7 Home Basic TR 64 Bit
Ofis-2010-TR 32 Bit
Sayın Evren GİZLEN,
Çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim.
İyi çalışmalar.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sayın Evren GİZLEN,
Çok teşekkür ediyorum.
65536 satırdan yukarı doğru A sütunu için sayıyar.Sayın Evren GİZLEN,
Sizden öğrendiklerimle çalıştığım kurum için "HARCIRAH PROĞRAMI"yapmaya çalıştım.Ancak bir sorun var.Cetvel dolduktan ve çıktı aldıktan sonra sıfırlamak ve yeniden kullanmak istediğimde AKTARMA yapmıyor.Hazırladığım proğram üzerinde açıklamaya çalıştım.İnceleyebilirseniz çok sevinirim.Teşekkür eder,saygılar sunarım.
Evet o konu yine ayrı.Sayın Evren GİZLEN,
Sizi çok yorduğumun farkındayım,onun için affınıza sığınıyorum ama,CETVEL'i yeniden kullanmak için içerisini boşalttığımda(Sildiğimde) yeniden AKTAR ma yapmıyor üstadım.Benim hazırladığım cetvelden mi kaynaklanıyor diye,sadece sizin örneğinizin üzerinde denedim,orada da cetvel de aktarılmış olan bilgiler silindiğinde yeniden Aktarma olmuyor.(Oysa 2 nolu mesajınızdaki örnekte hiç sorun yok!)
Öğrenin tabi bi şey demiyorum.Ama doğru sorular ve doğru dosyalar yollayarak elbette.Yoksa sağ gösterip sol vurursanız sizde ğrenemezsiniz size yardım eden kişide bir süre sonra bıkar ve yardımcı olmaz.Siz başka dosya yollayıp uygulamyı başka dosyada yapıyorsunuz ,Misal bu bir örnekti.Onun için diyorum sağ gösterip sol vuruyorsunuz diye.Bizde ne oluyoruz,ABONDONE.Sayın Evren GİZLEN,
Öncelikle bir kez daha teşekkür ediyorum.Dosyayı size birebir gönderip çözüm de rica edebilirdim ama,bu işin kolay yolu olurdu.Benim amacım bunu yaparken öğrenmek.Öğrendiklerimi başka alanlara uygulayabilmek,uyarlayabilmek,ilişkilendirebilmek.Yardımlarınız ve öğretileriniz her türlü takdire şayan,inanın farkındayım,farkındayız.Ancak,lütfen bize kızmayınız.Sitem de etmeyiniz.Amacımız sadece ve sadece öğrenmek çünkü...
En derin saygılarımla..
Benim söylediğim demekki azar olarak değerlendirdiniz.Sayın GİZLEN,
Sorularımı sorarken insanları gereksiz yere meşgul etmemeye en fazla özen gösterenlerden birisiyim.Kimseye saygısızlık da etmedim,etmiyorum.Siz de çok saygın bir üstadsınız.Ben hazırlopçu olmamaya çalışıyorum.Çok yoğun bir insansınız.Mesajlara günlerce cevap veremediğiniz oluyor ki bu çok normal.Çok kapsamlı sorularda yetişmeniz çok daha güç olacaktır.Sorularımla kimseyi yıldırmamaya,bıktırmamaya çalışıyorum.Onu yapacak yapıda bir insanın hemen soruyu cevaplama aceleciliğine girmemesi lazım o zaman.Kimse kimseye mecbur değil.Zorlama ya da ısrar da yok.Bu iş gönüllülük esasına dayanıyor.Benim 52 yaşında bunu öğrenmeye çalışıyor olmam her önüne gelenden azar işitmemi de gerektirmez.
Siz de sağolun çok yardımcı oluyorsunuz ama,hani bir deyim vardır. Aş yağı ile yağlıyorsunuz,çam yağı ile de dağlıyorsunuz be üstadım.