- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2007/ İngilizce
Merhaba,
Aşağıdaki kodu başka bir yerden temin edip, kendi çalışmama adapte etmeye çalıştım.
Kodu çalıştırdığım sayfa ile kodun çalıştığı sayfalar farklı ve aşağıdaki şekilde bir kodlama mevcut:
Ancak kodu çalıştırdığım zaman "Run-time error '9': Subscript out of range" hatası alıyorum. Bu hatayı arattım ve nerede sorun olabileceğini düşündüm ama sonuç elde edemedim. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler.
Aşağıdaki kodu başka bir yerden temin edip, kendi çalışmama adapte etmeye çalıştım.
Kodu çalıştırdığım sayfa ile kodun çalıştığı sayfalar farklı ve aşağıdaki şekilde bir kodlama mevcut:
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim lo As Excel.ListObject
'Archive table sort
Set lo = ActiveWorkbook.Worksheets("Archive").ListObjects("Table1")
With lo
.Sort.SortFields.Clear
.Sort.SortFields.Add _
Key:=Range("Table1[[#All],[Column1]]"), SortOn:=xlSortOnValues, Order:=xlAscending, DataOption:=xlSortNormal
.Sort.SortFields.Add _
Key:=Range("Table1[[#All],[Column2]]"), SortOn:=xlSortOnValues, Order:=xlDescending, DataOption:=xlSortNormal
With .Sort
.Header = xlGuess
.MatchCase = False
.Orientation = xlTopToBottom
.SortMethod = xlPinYin
.Apply
End With
End With
End Sub
Ancak kodu çalıştırdığım zaman "Run-time error '9': Subscript out of range" hatası alıyorum. Bu hatayı arattım ve nerede sorun olabileceğini düşündüm ama sonuç elde edemedim. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler.