• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tab Orderden nesne silmek

Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Değerli Dostlar Selamlar,
Tab order daki nesneleri listeden silebilirmiyiz. Ben resimdeki nesnelerin ilk 6 adetini bırakarak diğerlerini silmek istiyorum.

Ekli dosyalar

• tab.rar
    tab.rar
    18.5 KB · Görüntüleme: 10
Selamlar Sayın Ferhat Hocam,
Enter ile nesneler arası ilerlerken istemediğim nesneleri kullanmıyayım diye. Silindikten sonra ne şekilde silindiği farketmez sanıyorum.

Eğer bu nesneler işe yaramıyorsa; o zaman tasarım görünümündeyken, neden elle silmiyorsunuz ?

Enter ile nesneler arasında nasıl dolaştığınızı anlamadım. Yoksa kastettiğiniz şey "Tab" tuşu mu? Eğer öyleyse; bu nesnelerin "TabStop" özelliğini "False" a döndürün.

Atladığım birşey mi var acaba ? ...

Benim anladığım tab order penceresinde bazı nesnelerin görünmemesi isteniyor. Böyle bir imkan sanıyorum yok. Özellikle label gibi nesneler pasif durumda oldukları için tab sıralamasında pas geçilirler. Bu durumdada tab order penceresinde gereksiz yere bulunduklarını düşünebiliriz. Özellikle labellerin çok fazla olduğu durumda bende aynı sıkıntıyı çekiyorum.

Sayn Ferhat Hocam, Sayın Levent Hocam, cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim. Leven Hocam sağolun, öğrenmek istediğim buydu. Geri dönüşte geciktim kusura bakmayın.

Geri