• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Süzdürme yapmak için yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan portiere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2003 ingilizce
Uzman arkadaşlar merhaba,
Birkaç sorun için yardımınız gerekiyor ve biraz acil,yardım ederseniz minnettar olurum,

1. SORUNUM: Hazıladığım fatura giriş programı Çok güzel çalışıyor fakat faturayı kaydet dedikten sonra textbox ve comboboxların içini boşaltmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

2. SORUNUM: Bazen aynı firmadan gelen faturaların miktarı, tarihi, firma ismi, projesi aynı oluyor sadece fatura numarası farklı oluyor birkaç kez faturayı bir önceki faturanın üzerine kaydettiğini gördüm. yani kayıtlı faturanın fatura nosunu değiştirerek kaydediyor. kayıtlı fatura silinmiş oluyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.

3. SORUNUM: Birde süzdürme yaparak faturayı bulmam gerekiyor. userformunu hazırladım. Fakat kodlarını nasıl yazacağımı bilmiyorum. Bütün başlıklardan süzdürme yapabilen bir kod olması lazım. bunu ek bir excel dosyası olarak yaptım fakat fatura takip programının içinde olmasını istiyorum. Yardımlarınıza ihityacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bu forumun bir faydası varsa o da insanlara yardım etmeyerek onları kendi işlerini kendilerinin yapmasına teşvik etmesi, sağolsun bütün bilgili arkadaşlar bilgilerini paylaşmak yerine kendilerine saklıyorlar. Neyse ki kendi sorunumu çözecek kadar azimliyim ama forumda araştırma yaparken hiç cevap bile verilmeyen bir sürü soru gördüm. O arkadaşlar belki kara kara düşünüyordur ne yapacağım diye, Belki bu notumla bilgili arkadaşların çözüm bekleyen sorunlara yardımcı olmak için bir adım atmasına vesile olurum. Denize taşı bıraktım. Bakalım kocaman bir dalga mı olacak yoksa kaybolup derinlere mi dalacak. Sizde forumu inceleyin bakalım bana hak verecek misiniz? Bu arada yukarıdakı sorularıma ait çözümüde paylaşmak istedim.Belki birilerinin işine yarar.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri