• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Süzdürme-Txt dosyaya atma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Arkadaşlar merhaba,
ekteki dosyada sırasıyla
yöntem1 ve parametre1 olan alanı yani A1:C2 alanını seçip "yontem1-parametre1.txt" şeklinde isimlendirmesini de otomatik yaptığı bir txt dosyaya kopyalayan bir makroya ihtiyacım var.
daha sonra yontem1 ve parametre2, yontem2-parametre1, yontem2-parametre2 şeklinde gidecek şekilde işlem yapılacak.

Yani yontemler ve parametreler bazında verileri süzüp, yontem ve parametre kombinasyonuyla oluşan isimlerdeki txt dosyaya atacak.
650.000 x 36 satırxsütun verisi olan bir tablom var. ve bunun gibi 4 dosyam var. bunları ayrıştırmam gerekiyor.
Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

arkadaşlar yok mu fikri olan. otomatik süzdürme işlemi belki yapılabilir ama, süzdürülen alanın seçimi, kopyalanması ve seçili alanın txt dosyaya yapıştırılması sorun. forumda txt dosyaya veri gönderimi ile ilgili örnek var ancak orada verileri hücre hücre ve veritabanı mantığıyla txt dosyaya yazdırıyor. benim istediğim blok olarak yapıştırmak, veritabanı mantığıyla yazdırmak değil. dosyam çok büyük olduğu için işim çok uzun sürüyor tek tek yapılırsa.

Bu soru geri çekilmiştir.. cevap veren çıkmadı. verileri access'e attım. oradan tek tek süzdürme ile yaptım maalesef. artık soru işleriliğini kaybetmiştir.

Geri