• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sütunun Otomatik Bölünmesi

Excel Vers. ve Dili
2003-2007
Excel'in Değerli ustaları,
Herhangi bir hücreye (Örneğin Cİ hücresine) herhangi bir veri girdiğim zaman o sütunun benim istediğim sayıda ve satırda otomatik olarak bölünmesini istiyorum.(Örneğin C1 hücresine herhangi bir veri girdiğimde 30.satıra kadar o sütunun 3 eşit parçaya bölünmesini istiyorum.Ancak,bölünen parçalar içerisine girilecek verinin uzunluğuna göre genişleyebilecek.ancak bu veri C1 hücresine elle yazılabildiği gibi,formül sonucu da gelebilir,combo kutusuyla da getirilebilir.İlginize ve bilginize saygılarımla sunuyorum...

Ekli dosyalar

Herhangi bir hücreye (Örneğin Cİ hücresine) herhangi bir veri girdiğim zaman o sütunun benim istediğim sayıda ve satırda otomatik olarak bölünmesini istiyorum.(Örneğin C1 hücresine herhangi bir veri girdiğimde 30.satıra kadar o sütunun 3 eşit parçaya bölünmesini istiyorum.Ancak,bölünen parçalar içerisine girilecek verinin uzunluğuna göre genişleyebilecek.ancak bu veri C1 hücresine elle yazılabildiği gibi,formül sonucu da gelebilir,combo kutusuyla da getirilebilir.İlginize ve bilginize saygılarımla sunuyorum...
Değerli üstadlar,yardımlarınızı bekliyorum...

d sütununa: =UZUNLUK(C3)
e sütununa: =SOLDAN(C3;(D3/3))
f sütununa: =PARÇAAL(C3;((D3/3)+1);(D3/3))
g sütununa: =SAĞDAN(C3;(D3/3))

yazın

Herhangi bir hücreye (Örneğin Cİ hücresine) herhangi bir veri girdiğim zaman o sütunun benim istediğim sayıda ve satırda otomatik olarak bölünmesini istiyorum.(Örneğin C1 hücresine herhangi bir veri girdiğimde 30.satıra kadar o sütunun 3 eşit parçaya bölünmesini istiyorum.Ancak,bölünen parçalar içerisine girilecek verinin uzunluğuna göre genişleyebilecek.ancak bu veri C1 hücresine elle yazılabildiği gibi,formül sonucu da gelebilir,combo kutusuyla da getirilebilir.İlginize ve bilginize saygılarımla sunuyorum...]
Değerli Üstalaar,henüz bir çözüm bulamadım...Bilgilerinize....

Değerli ustalar,Lütfen Yardım...

Geri