Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar benim tabloma yapmak istediğim sutundaki verileri sayısı belli kişilere otomatik olarak paylaştırmak istiyorum uğraştım fakat yapamadım yardımınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkür ederim
tablo ektedir.
anladığım kadarı paylaşımda her bir kişiye eşit sayıda ağaç paylaşılması gibi bir durum yok.
Eşit dağılacak kriter, Metre Küp cinsinden dengeli olmalı. Doğru mudur?
teşekkür ederim fakat bana 1.kişinin keseceği ilk ağaç ile son ağaçın nosunu da tabloya aktarabilsek süper olacak.bu 2.kişi 3.kişi 4.kişi 5kişi..... için de aynısı lazım.
Evet nbatman m3 ler eşit olacak zaten eşit olması mümkün değilde eşite yakın şekilde pay edilmesi gerekiyor. şimdiden teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.