Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sütundaki formül,özellik,biçim Vs alt satırlara kopyalama
A19'dan başlamak kaydı ile B sütununda değer girildiğinde satırdaki formül,özellik,Koşullu biçimlendirme yani tüm özelliklerin alt satıra kopyalanması için gerekli olan kod hakkında yardımcı olurmusunuz.
Merhaba M.ACAR,
Enterden sonra imlecin aşağıya geçtiğini varsayarak ekdeki çalışmayı hazırladım. Bir örnek dosya eklerseniz arkadaşlar daha farklı çözümler üretebilirler.
İyi çalışmalar
Sayın M.ACAR,
Örneğin b20 ye değer girdiğinizde d20:k20 aralığındaki tüm özelliklerin bir aşağıdaki satıra geçmesini mi istiyorsunuz, yoksa 20. satırın tümüyle mi bir alt satıra çoğaltılmasını mı istiyorsunuz anlayamadım. Gördüğüm kadarıyla m sütunundan sonra formülleriniz var.
Örneğin B20'ye değer girdiğimde D,E,F,G,H,I,J,K,L 'deki değerler hariç üstteki satıra ait bütün formül,özelliklerin alt satıra geçmesini istiyorum,
bilmiyorum anlatabildim mi?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.