Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şöyle bir izahat daha yapayım verilerin hepsi tek bir satır ve hücre içinde olduğu için mesela tarih, borç, alacak ve bakiye kısımlarını yukardan aşağı doğru seçip kopyalayamıyorum bunu hangi formül ile giderebiliriz.
Mouse ile A sütununu seçin.
Veri-Metni Sütunlara Dönüştür menüsünü açın. İleri tuşuna basın. Ekranda gördüğünüz dikey çizgileri kullanarak verilerinizi derleyin. Son tuşuna tıklayara işleminizi tamamlayın.
Eğer bu şekilde işinizi görmüyorsa menüyü açtığınızda ekrana gelen pencerede "Sınırlandırılmış" seçeneğini işaretleyerek işleme devam edin. Burada değişik ayıraçlar kullanarak verilerinizi derleyebilirsiniz.
teşekkür ediyorum. parça al formülünü kullanarak derlediğim listemin yeni bir sorunu var toplama işlemi iki tutarı ve genel toplam aldığımda sonuç göstermiyor, çalışmıyor. Normal haline nasıl döndürebilirim. Teşekkürler,
Tablonuzu inceledim. Muhasebe programından mauvin alıyorsunuz sanırım. Aslında bunun en güzel yolunu muhasebe programını yazanlar bulabilir. Yazacakları bir navigatör programı ile verilerinizi düzenli bir şekilde excele aktarabilirsiniz. Bunun için programcınıza başvuramanızı tavsiye ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.