• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sütun İsmine Göre Gösterim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan polis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar merhaba, ekteki çalışma sayfası içine açıklama yazdım orada ayrıntılar mevcut. Önsöz olarak bir makroya tıkladığımda bir pencere açılmasını ve o pencerede şehirlerin listesi olmasını ve bu şehre tıkladığımda o şehire ait tüm bilgilerin pc ekranının ortasına gelmesini istemekteyim.
Saygılarla
Not: Şehir sayısı 100 ve üstü olabilir ve yabancı şehirler eklenebilir.

Teşekkürler şimdiden.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Userformla yapılmış örnek ekte,iyi çalışmalar.

Sayın fedeal bey, öncelikle ilginizden ötürü çok teşekkür ederim. fakat ben anlatamadım istediğimi. şehir ismine tıkladığımda o şehre ait bilgilerin orjinallerinin göreceğim şekilde ekranın ortasına gelmesini istemiştim. ayrıca şehir isimleri ve şehir bilgileri aşağıda ve yana doğru uzayabilecek şekilde olacaktır bilginize sunarım.

Yardımlarınız ve İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler

Ekli dosyalar

• şehirler.jpg
    şehirler.jpg
    94.8 KB · Görüntüleme: 11
ekte bir şeyler yapmaya çalıştım umarım istediginiz gibidir,iyi çalışmalar.

Syn Fedeal ekteki dosyanız istediğim gibi fakat ben bu çalışma sayfasına uyarlayamadım rica etsem nasıl uyarlıyacağımı tarif ederek örnek sunarmısınız?
Çünkü bu dosya her ay yenilenecektir.

Saygılarla

Anlatmak ve anlamak oldukça zor, bence çalışmanızı farklı kaydedip içindeki verileri silip ekleyin uyarlarım sonrada siz verileri kopyala yapıştır yaparsınız her ay farklı kaydet yöntemi ile aynı dosyadan faydalanırsınız.

Anlatmak ve anlamak oldukça zor, bence çalışmanızı farklı kaydedip içindeki verileri silip ekleyin uyarlarım sonrada siz verileri kopyala yapıştır yaparsınız her ay farklı kaydet yöntemi ile aynı dosyadan faydalanırsınız.

ekte bilginize sunarım. yeşil hücreler isimler olacak ve dediğim gibi uzadıkça uzayacak orası.

Saygılarla

Ekli dosyalar

dosyayı inceleyin hata varsa düzeltelim,saygılar.

Ekli dosyalar

dosyayı inceleyin hata varsa düzeltelim,saygılar.

Sn Fedeal merhaba, rica etsem hafta için perşembeden sonra haberleşelim o şekilde karşılıklı yapalım dosyayı aksi taktirde bitiremeyeceğiz sanırım :(
İlginiz İçin Çok Tşk ederim..
Ayrıca eksik yanlış olan kısım şudur ki butonu çalıştırdığımda tüm bilgiler silik dahi olsa sizin yazmış olduğunuz restoran isimleri olmaması gereken yerde yazıyor. C4/E4/G4....(devam edecek bu şekilde) hücrelerinde isimler ve aşağıya doğru bilgileri olacak. D4/F5/H5 hücrelerinde ise bu bilgilere ait %ler olacak ama bizim isimlerimiz C4/E4/G4 şeklinde uzayarak gidecek. Ben butona tıkladığımda isimler alfabatik sıralı olarak ekranda karşıma çıkacak ve ben o isme tıkladığımda o ismin bulunduğu sütun karşıma gelecek ve ben o ismi aramak zorunda olmayacağım bu sayede.

Son düzenleme:
Geri