Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanırım anlaşılmadı sorunum? Sheet 2'deki rakamların sheet 3'deki sadece pl kısmına aktarılmasını nasıl yapabilirim? yani yana ve alta doğru çektiğimde otomatik olarak sayıları harflere göre almasını sağlamak istiyorum.
selam,
tam olarak incelememissiniz o zaman... İlk sayfaya sağa doğru yazdığınızda , ikinci sayfadaki formülleri de sağa doğru kopyaladığınızda , formüller çalışacaktır.
sanırım ben tam ifade edemedim. sheet 3'deki c2 hücresini sağa doğru çektiğimde hem "G hem de "PL" hücrelerinin altı doluyor. C2 hücresine bir formül yazıcam ve bunu sağa doğru çektiğimde sheet 2'deki rakamlar sadece "PL" hücrelerinin altına gelsin.
selam,
neden sadece C2 hücresini tutup sağa doğru çekiyorsunuz. Hemen yanıbaşındaki hücrede bir şey yok. Dolayısıyla C2 ve D2 nin ikisini de seçin sonra sağa çekin...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.