- Excel Vers. ve Dili
- 2010 tr
çalıçma kıtabındaki sayfada C sütununda işaret olan satırın B sütununda ki ismi farklı bir hücreye yazması
C sütununda ki işaret değişebilir farklı yerlerde olabilir her seferinde hangisinde olduğunu aramak itemiyorum dosyayı açtığımda veya userformu açtığımda işaretin hangi isimde olduğunu görebileyim
VBA yı yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum bunu VBA da yapmaya çalıştım ama olmadı daha doğrusu bir satır olsa oluyor ama satırlar çok olunca hangisinde işaret var onu bulamıyorum
if sheets("sayfa1").range("C7").value = true then
texbox1.text= sheets("sayfa1").range("B7").value
end if
bu şekilde bir satır için oluyor ama bunu
C3:C250 arasında ki hücrelere bak işaretli olna satırın B hücresinde ki değeri text1 e yaz
nasıl derim bulamadım
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
C sütununda ki işaret değişebilir farklı yerlerde olabilir her seferinde hangisinde olduğunu aramak itemiyorum dosyayı açtığımda veya userformu açtığımda işaretin hangi isimde olduğunu görebileyim
VBA yı yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum bunu VBA da yapmaya çalıştım ama olmadı daha doğrusu bir satır olsa oluyor ama satırlar çok olunca hangisinde işaret var onu bulamıyorum
if sheets("sayfa1").range("C7").value = true then
texbox1.text= sheets("sayfa1").range("B7").value
end if
bu şekilde bir satır için oluyor ama bunu
C3:C250 arasında ki hücrelere bak işaretli olna satırın B hücresinde ki değeri text1 e yaz
nasıl derim bulamadım
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler