Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnış mı anlıyorum bilmiyorum ama zaten istenilen rakamları almışsınız. Mavi renkli hücrelerde TOPLA formülünü kullanarak üstteki hücreleri topladığınızda istediğiniz olacaktır.
Liste sayfasında işlemler çok uzun. liste sayfasında her satıra bir bütçe kodu girmek istiyorum. ama satırlardaki KDV tutarının özet sayfasında 2 ayrı satırda (bütçe kodunda) toplanmasını istiyorum. sarı renki olan bütçe kodlarınınn KDV leri 1 satıra , yeşil renkli olan bütçe kodları başka 1 satıra...
Teşekkürler Zor Bey, yalnız benim özet sayfamda rakamlar tek sütun olacak (gerçekleşme sütunu gibi). liste sayfasındaki KDV lerde 4 bütçe kodu için bir satıra KDV olarak taoplanacak. bu 4 bütçe kodu hariç digger bütçe kodlarıının tüm KDV leri bir satırda toplancak.
teşekkürler..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.