• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sum if ve iç içe if sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dimonias
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
İyi günler;
Ekte göndermiş olduğum excel sayfasında alt alta 2000 veri içinden bazı ürünleri seçip toplam yazdıracak ve hafta bazında toplayıp hangi hafta eksi stoğa düşüyor ise o hafta bakiye yazacak. Ekteki dökümanda daha ayrıntılı açıkladım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn. muygun çok uğraşmışsınız emeğinize sağlık teşekkür ederim, ama bunu makro yerine formül ile yapabilirmiyiz. Çok fazla veri girişi olacak ve bunu benim dosyaya nasıl uyarlayacağımı tam bilmiyorum. Formül olursa daha iyi olacak. Teşekkür ederim.

Merhaba;
Tabloya haftalara ait veri girişi yapacağınız için genişleme ihtimalini göz önüne alarak makro ile çözümün daha kullanışlı olacağını düşünmüştüm.
Ekli tablo makro uygulamasının formül versiyonu.
İnceleyin. Yada (zannedersem istediğiniz tek bir hücreye formül ile sonuç getirme) çözümün kullanımınıza uygun olmadığını belirterek alternatif çözümleri bekleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Evet aslında istediğim tek bir hücreye sonuç getirme, bu nedenle başka bir alternatif olursa benim açımdan daha iyi olacak. Sizin çözümünüzü benim istediğim hale getirmeye çalışacağım, başarabilirsem.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Geri