arkadaşlar bi program yapıyorum elimden geldigince sormadan forumdan arayarak yapıyorum ama bazı şeyleri çözemiyorum
anasayfada seçili personeli silmek için BA28 ile BA65536 arasındaki hücrelerden birine tek tıklayınca seçili hücreleri siliyordu
aslında kırmızı ile yazdıgım satırlardan önce kod düzgün çalışıyordu ama anasayfadan boş satırları gizleyince
çalışmaz hale geldi
bende
ve
satırlarını sonradan ekledim yani önce tüm süzülmüş satırları görünür yapacaktı ardından silme işlemini gerçekleştirip yine boş satırları gizleyecekti (bana göre) ama daha en başta ActiveSheet.ShowAllData yöntemi başarısız hatası vermeye başladı
kod için yardımlarınızı bekliyorum
anasayfada seçili personeli silmek için BA28 ile BA65536 arasındaki hücrelerden birine tek tıklayınca seçili hücreleri siliyordu
Kod:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [$ba$28:$ba$65536]) Is Nothing Then Exit Sub
[COLOR="Red"]ActiveSheet.ShowAllData[/COLOR]
sat = ActiveCell.Row
Range(ActiveCell.Address & ", l" & sat & ", g" & sat & ", p" & sat & ", t" & sat & ", y" & sat & ", ab" & sat & ", ae" & sat & ", al" & sat & ", am" & sat).Select
If MsgBox("Seçtiğin Eleman Tamamen Silinecek ve Geri Alamayacaksın, Sileyim mi?", vbYesNo, "Dikkat!") = vbNo Then Exit Sub
Selection.ClearContents
[COLOR="red"]ActiveSheet.Range("$B$27:$AX$1700").AutoFilter Field:=2, Criteria1:="<> ", _
Operator:=xlAnd[/COLOR]
Selection.EntireRow.Hidden = False
End Sub
çalışmaz hale geldi
bende
Kod:
ActiveSheet.ShowAllData
Kod:
ActiveSheet.Range("$B$27:$AX$1700").AutoFilter Field:=2, Criteria1:="<> ", _
Operator:=xlAnd
kod için yardımlarınızı bekliyorum