Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi Günler,
Ekteki dosyada gider sayfasına girdiğim verilerin özet sayfasında tarihe göre, şube adına göre,gider koduna göre ayrı ayrı toplamak istiyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Sayın muygun,
Yardımınız için teşekkürler. Yıl kriterini dikkate alınca nasıl yapabiliriz.
Örneğin özet sayfasında Yılı giriniz diye bir sekme açsak buraya girilen yıla göre verileri süzmek istesek nasıl napabiliriz.
Sayın muygun,
Yardımınız için çok teşekkür ederim. size minnettarım.
Bir sorum olacaktı mavi hücreye gelince farklı bir açıklama penceresi çıkıyor bunu nasıl yapıyorsunuz
Merhaba;
Ofis 2003 kullanıyorum. Buna göre açıklamak gerekirse;
Veri>doğrulama sekmesinde girdi iletisi kısmını 2007 versiyonunda bulmanız gerekiyor.
İyi çalışmalar.
sayın uygun bu yardımınız benimde dosyamda eklemek istediğim bir bölümdü.ama nasıl bir formul yazmam gerektğini bilmiyodum.o kadarda çok soru sordumki forumda artık bunu sormayım diye kendim uğraşıyodum.tşkler paylaşımınız için.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.