• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok Ve Satis Programi Yardim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Slm Arkadaslar,
ekteki bir program olusturmaya calistirdim ama tam beceremedim,bu konuda tam bir bilgim olmadigindan sizlerin yardimina ihtiyac duydum konu ile ilgili bircok arama yaptim ve indirdim denedim olmadi sizlerden ricam konu hakkinda yardimlariniz,simdiden tesekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,

bu istediğiniz büyük bir ihtimal ile sizin işyerinizde ticari amaçlı olarak kullanacağız bir program. Kimse sizin için kalkıpta sıfırdan böyle bir şey yapmaz. Fakat yol veya yardım derseniz webde ücretsiz,çok amaçlı olmayıp bu tip hazır programlar var onları indirip kullanabilirsiniz. Yok illa ben yapacağım derseniz ozaman webde bu form dahil bir çok formda stok takip,satış takip adı altında arammalar yaparak her türlü bilgi ve hazır koda erişebilirsiniz...

indirdigim programlar var tabikide ama bazi seyleri kendime göre tasarlamak istiyorum vba sifre koyduklari icin degisiklik yapamiyorum bende kendim yapmaya karar verdim ama bazi seyleri bilmedigim icin sizlerden yardim istedim ben size bana yapip yollayin demiyorum bana nasil olacagini gösterin örnegin bu kodlar su ise yarar sizde su sekilde degistirip kendinize göre uygulayabilirsiniz gibi

Geri