Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
müşterilere ait siparişleri takip edebileceğim bir listeye ihtiyacım war. Mesela bgn gitmesi gereken siparişlerin hatırlatılması gibi özllıklerı olan bi excel çlışması war mıdır acaba yardımlarınızı bekliyorum. Herkese ii çalışmalar.
Selam arkadaşlar adıhayat arkadaşımızın yapmak istediği stok girme problemini bende yaşıyorum zfr19 arkadaşımız sağolsun çözmüş bu olayı acaba banada yardım edermisiz ekteki hazırlamış olduğu tablomda stok ekle butonunu aktif hale getiremedim ve birde arama sutunları oluşturdum her kutu kendi sutun altındaki 3. satırla 252. satır arası arama yapmasını istiyorum ama başaramadım
Selam arkadaşlar adıhayat arkadaşımızın yapmak istediği stok girme problemini bende yaşıyorum zfr19 arkadaşımız sağolsun çözmüş bu olayı acaba banada yardım edermisiz ekteki hazırlamış olduğu tablomda stok ekle butonunu aktif hale getiremedim ve birde arama sutunları oluşturdum her kutu kendi sutun altındaki 3. satırla 252. satır arası arama yapmasını istiyorum ama başaramadım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.