• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok takip

slm hocam bu proğram banada lazım ama ek teki dosyayı göremiyorum ne yapabilirim

Selam arkadaşlar ben arkadaşların da yardımlarıyla kendime stok programı yapmıştım işinizi görür belki eki kontrol ediniz

Ekli dosyalar

arkadaşlar benimde bir katkım olsun istedim inceldim sanırım arkadaşımız sorunu düzeltememiş sanırım işini görür stok kontrol programı .xls

Ekli dosyalar

Merhabalar
müşterilere ait siparişleri takip edebileceğim bir listeye ihtiyacım war. Mesela bgn gitmesi gereken siparişlerin hatırlatılması gibi özllıklerı olan bi excel çlışması war mıdır acaba :) yardımlarınızı bekliyorum. Herkese ii çalışmalar.

Selam arkadaşlar adıhayat arkadaşımızın yapmak istediği stok girme problemini bende yaşıyorum zfr19 arkadaşımız sağolsun çözmüş bu olayı acaba banada yardım edermisiz ekteki hazırlamış olduğu tablomda stok ekle butonunu aktif hale getiremedim ve birde arama sutunları oluşturdum her kutu kendi sutun altındaki 3. satırla 252. satır arası arama yapmasını istiyorum ama başaramadım

şimdiden teşekkür ederim

Selam arkadaşlar adıhayat arkadaşımızın yapmak istediği stok girme problemini bende yaşıyorum zfr19 arkadaşımız sağolsun çözmüş bu olayı acaba banada yardım edermisiz ekteki hazırlamış olduğu tablomda stok ekle butonunu aktif hale getiremedim ve birde arama sutunları oluşturdum her kutu kendi sutun altındaki 3. satırla 252. satır arası arama yapmasını istiyorum ama başaramadım

şimdiden teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle STOK TAKİP (Kübra Petshop).xlsx

kübra hanım petshot stok kontrol çizelgesinin orijinalını nereden bulabılırım acaba

bilemiyorum ama eklediğim excel stok akip programını kendim hazırladım ama eksik ve takıldığım yerler oldu malesef bende çok aradım ama bulamadım...

formül problemi

arkadaslar ben çok acemiyim birtablo yapmaya clıstım basaramadım yardımcı olan olursa sevınırım dosyada ekli sayfalar arası devır yapamıyorum

Ekli dosyalar

Yardımcı olmaya çalıştım ama sayfayı sifrelemişsin kotell

Geri