• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

stok takip ve sipariş listesi hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2003
merhaba arkadaşlar

bana bir excel lazım ama bulamadım ve yapamadım

şimdi elimdeki ürünün stoklarını gireceğim ve son 3 aylık satışlarımdan ortalama olarak bir sipariş hazırlıcak ama şuan ki stok adetim 1 aylık satışa el verişli ise listeye düşmeyecek.

aslında daha çok isteğim var ama en acil olarak lazım olan bu şimdilik yardımlarınızı bekiyorum.

merhaba arkadaşlar

bana bir excel lazım ama bulamadım ve yapamadım

şimdi elimdeki ürünün stoklarını gireceğim ve son 3 aylık satışlarımdan ortalama olarak bir sipariş hazırlıcak ama şuan ki stok adetim 1 aylık satışa el verişli ise listeye düşmeyecek.

aslında daha çok isteğim var ama en acil olarak lazım olan bu şimdilik yardımlarınızı bekiyorum.

Sayın Macktr merhaba,

İstediğinizin net anlaşılması ve çözümler sonrası ilave ve/veya çıkarmaların olmaması için öneri;

Sonuçları elle girilmiş, açıklamalı ve örnekli bir dosya eklemelisiniz,

Bilinmeyenler ;

1) Her malzeme için, 3 aylık stok miktarı belli mi,

2) 1 aylık satış miktarları

3) Ortalama sipariş için en az ve/veya en çok limit

4) Bütün bu bilgi ve oluşum bir sayfada mı, yoksa ay isimleri içeren 12 adet sayfada mı gerçekleşecek

5) Sipariş hazırlanacak bir müşteri listesi olacak mı, olacaksa ayrı bir sayfada mı, olacak

6) ......

gibi sorulara, ekleyeceğiniz dosyada örneklerle, en ince detayına kadar cevap vermeniz gerekiyor,

Bu ve benzeri bilgileri eksiksiz yazarsanız, sitede gerek formül ile, gerekse kod ile yardım edile bilir,

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Geri