• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok takip takıldım kaldım

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Aşağıdaki excel dosyasıyla günlerdir uğraşıyorum seramik stoğu olan bi yerde çalışıyorum, 500 palet seramik var hangi ürün nerde bulmak çok zor ben başladım biraz ama tıkandım kaldım paletleri koyduğum stok adresi diyeyazdığım yerlerin acılımı şu bir üründen 5 veya altı palet ürün geliyor biri biyere üçü bir yere konuyor onun için aynı ürünün üç dürt veya daha fazlastok adresi olabilir ben dört adet yapabilidim yapmak istediğim tabloda ürünü bulu stok yerleri hakkında bilgi almak stokktan ürün çıktıysa o adresi ve stoğu silme toplam adetten düşürme,
çokmu karışık yazdım acaba.
şimdiden yardım edenlerin eline sağlık.

Son düzenleme:
Aşağıdaki excel dosyasıyla günlerdir uğraşıyorum seramik stoğu olan bi yerde çalışıyorum, 500 palet seramik var hangi ürün nerde bulmak çok zor ben başladım biraz ama tıkandım kaldım paletleri koyduğum stok adresi diyeyazdığım yerlerin acılımı şu bir üründen 5 veya altı palet ürün geliyor biri biyere üçü bir yere konuyor onun için aynı ürünün üç dürt veya daha fazlastok adresi olabilir ben dört adet yapabilidim yapmak istediğim tabloda ürünü bulu stok yerleri hakkında bilgi almak stokktan ürün çıktıysa o adresi ve stoğu silme toplam adetten düşürme,
çokmu karışık yazdım acaba.
şimdiden yardım edenlerin eline sağlık.

Merhaba,

Öneri ; Yapmaya çalıştığınız dosyanızı yada küçük bir örneğini 2003, xls formatında foruma eklerseniz, çabuk ve doğru çözüm elde eder siniz.

yanlış ldosya eklemişim örnek dosya ekte

Ekli dosyalar

Yardım ederseniz sevinirim!

Üstatlar benimde sizlerden bi ricam olacaktı.Ekteki excel dosyasında örneklemeye çalıştığım gibi bi stok takip programı üzerinde çalışıyorum. Ana dosyada satıra gireceğim her kalem için yeni bir sayfa oluşturup malzeme adını otomatik yazmasını, Ana dosya üzerinde de girdiğim yeni satır bilgisi için oluşan bu sayfaya otomatik köprü atmasını istiyorum ama yapamadım. oluşan yeni sayfaya sadece açıklama yazacağım ve bu açıklamaya da ana sayfada ki istediğim malzemenin adına tıklayarak ulaşmak istiyorum.yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri