SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ HUSUSLAR HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR. AÇIKLAMALAR:
GİRİŞ BÖLÜMÜ
1- Stok Takip Giriş Menüsünden ileri tuşuna basıldığında;
Firma Depo veya Ambara ait olan combobox1'e tıkladığımda
çalışma kitabımdaki her firma için ayrı ayrı açılmış olan
sayfalar listelensin istiyorum.
2- Sonrasında aktarılan tutar, tarih ve açıklama kısımlarına
veri girişi yaptığımda verileri aktar butonuna tıklayınca combobox1'de hangi
firmayı seçtiysem onun sayfasının ilgili bölümlerine bu aktarmayı yapsın istiyorum.
3- lakin bu aktarmaları yaptığımda verileri;
örneğin A Firması için; A Firması isimli sayfayı baz aldığımızda bu aktarmaları yaparken
a stunundaki en son boş hücreye atıyor verileri. ben öyle olmasın istiyorum,
sadece 11. satıra kadar (Giriş İşlemleri) giriş kayıtlarını aktarsın, yani sadece 5-6 satırı kullansın.
ÇIKIŞ BÖLÜMÜ
1- Stok Takip Çıkış Menüsünden ileri tuşuna basıldığında;
2- Sonrasında aktarılan adet, tutar, tarih ve bölümlerini girdikten sonra
alan kişi/personel için combobox2'ye "Bilgiler" sayfasındaki personel listesini göstersin ordan seçim yapayım.
Tüm bu veri girişlerini yaptıktan sonra yaptığımda verileri aktar butonuna tıklayınca combobox1'de hangi
firmayı seçtiysem onun sayfasının ilgili bölümlerine bu aktarmayı yapsın istiyorum.
örneğin A Firması için; A Firması isimli sayfayı baz aldığımızda bu aktarmaları yaparken
sadece 15. satırdan (Çıkış işlemleri bölümünden) başlayarak aktarma yapsın.
SON OLARAK:
ANASAYFA'da G4 hücresinde veri doğrulama ya da farklı bir yöntem ile userformda olduğu gibi tüm sayfalar liste halinde görünsün,
Benim orda seçeceğim herhangi bir sayfadan alacağım veriler ile o sayfanın yani o firmaya ait kalan bakiye bilgilerimi burdan görebileyim.
BÜTÜN BUNLAR MÜMKÜN MÜDÜR? YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ALLAH RAZI OLSUN. SELAM VE DUA İLE...
DOSYAM: http://www.dosya.tc/server36/HKyGUy/StokTakipProgram_.rar.html
(Yardım edebilecek arkadaşlarında aynı yöntem ile dosya yüklemeleri önemle arz ediyorum. çünkü altın üyeliğim yok indirme yapamıyorum.)
GİRİŞ BÖLÜMÜ
1- Stok Takip Giriş Menüsünden ileri tuşuna basıldığında;
2- Sonrasında aktarılan tutar, tarih ve açıklama kısımlarına
veri girişi yaptığımda verileri aktar butonuna tıklayınca combobox1'de hangi
sadece 11. satıra kadar (Giriş İşlemleri) giriş kayıtlarını aktarsın, yani sadece 5-6 satırı kullansın.
ÇIKIŞ BÖLÜMÜ
1- Stok Takip Çıkış Menüsünden ileri tuşuna basıldığında;
2- Sonrasında aktarılan adet, tutar, tarih ve bölümlerini girdikten sonra
alan kişi/personel için combobox2'ye "Bilgiler" sayfasındaki personel listesini göstersin ordan seçim yapayım.
Tüm bu veri girişlerini yaptıktan sonra yaptığımda verileri aktar butonuna tıklayınca combobox1'de hangi
sadece 15. satırdan (Çıkış işlemleri bölümünden) başlayarak aktarma yapsın.
SON OLARAK:
ANASAYFA'da G4 hücresinde veri doğrulama ya da farklı bir yöntem ile userformda olduğu gibi tüm sayfalar liste halinde görünsün,
Benim orda seçeceğim herhangi bir sayfadan alacağım veriler ile o sayfanın yani o firmaya ait kalan bakiye bilgilerimi burdan görebileyim.
BÜTÜN BUNLAR MÜMKÜN MÜDÜR? YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ALLAH RAZI OLSUN. SELAM VE DUA İLE...
DOSYAM: http://www.dosya.tc/server36/HKyGUy/StokTakipProgram_.rar.html
(Yardım edebilecek arkadaşlarında aynı yöntem ile dosya yüklemeleri önemle arz ediyorum. çünkü altın üyeliğim yok indirme yapamıyorum.)