• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok Takip Programı editleyemedim

Excel Vers. ve Dili
xp
Merhaba Arkadaşlar...
Siteden aldığım açık kod olan bir stok takip programınında müşteri tahsilat gibi bölümleri silmeye çalıştım ama bir türlü yapamadım... çalıştığım excel hatalar vermeye başladı... ekte orjinali ve benim sildigim gibi bir çalışma koyuyorum hatalar alıyorum yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Eklemiş olduğunuz dosyada "Müşteri Tahsilat" gibi bir bölüm yok. Bende sadece Tools-References bölümünden Missing ile başlayan kısım hata verdirdi. O da açılışta www.excel.web.tr desinler diye bir konuşma bölümü eklemişler, o yüzden.

Missing'in karşısındaki çentiği kaldırın ve Auto_open komutu üzerindeki Dim ile başlayan satırı silin ve yine Autoopen içindeki Userform.show bölümü haricinde bir şey bırakmayın.

Kolay gelsin.

Eklemiş olduğunuz dosyada "Müşteri Tahsilat" gibi bir bölüm yok. Bende sadece Tools-References bölümünden Missing ile başlayan kısım hata verdirdi. O da açılışta www.excel.web.tr desinler diye bir konuşma bölümü eklemişler, o yüzden.

Missing'in karşısındaki çentiği kaldırın ve Auto_open komutu üzerindeki Dim ile başlayan satırı silin ve yine Autoopen içindeki Userform.show bölümü haricinde bir şey bırakmayın.

Kolay gelsin.

Merhaba Orjinalini koymayı unutmuşum şimdi koydum müşteri ve tahsilat butonları userformları olduğu gibi burda incelersiniz... ne istediğimi anlarsınız sanırım... ben dediklerinizi aynen uygulayacam olumlu yada olmsuz cevap olarak döneceğim yardımlarınız için teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Yazdıklarınızı denedim ama satış bölümünde listelere kaydetmiyor rapor bölümü çalışmıyor sadece ürün ekle de bir sorun yok yardımcı olursanız sevinirim...

Bu haliyle bende full problemsiz şekilde çalışıyor. Eğer siz bir hata alırsanız, hata mesajını yazın, bakalım.

Ekli dosyalar

Bu haliyle bende full problemsiz şekilde çalışıyor. Eğer siz bir hata alırsanız, hata mesajını yazın, bakalım.

orjinal rar zaten çalışıyor onda bir sıkıntım yok ben ediylemeye çalıştım misal müşteri bölümü olmasın tahsilat bölümü olmasın çalışma excelimde bunları sildim ama çalışmıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

Bu eski bakiye, yeni bakiye olaylarını kullanacak mısınız ? Veya tam olarak kullanmak istediğiniz alanlar neresidir ?

eski bakiye yeni bakiye kullanılmayacak... çalışma xls deki butonların kalmasını istiyorum müşteri olmayacak tahsilat olmayacak eski bakiye yeni bakiye olmayacak ben sildim bunları ama excel çalışmıyor... teşekkürler...

arkadaşlar yardım...

Geri