• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok takip çizelge

neseterkutsesli

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019
Windows 11 Home Single Language
s.a

günlük perakende satış yapılmaktadır dosya ile alakalı soru sormak istiyorum

veri 1 depomda olan bütün ürünlerin listesidir veri2 satış yaptığım listedir

sormak istediğim sorular birbiriyle bağlantılı stok sayısı ger gün artabiliyor formülü

varmıdır yardımcı olurmusunuz ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Ekli dosyalar

ilgilendiğiniz için sağolun dediğiniz gibi sorular detaylı ve güncel

vakit alıcı sorular biraz detaylı farkındayım mümkünse sorulara acele etmeden tek tek bakıp

dosyayı tek seferde ekleyebilirmisiniz

teşekkür ederim

ilgilendiğiniz için sağolun dediğiniz gibi sorular detaylı ve güncel

vakit alıcı sorular biraz detaylı farkındayım mümkünse sorulara acele etmeden tek tek bakıp

dosyayı tek seferde ekleyebilirmisiniz

teşekkür ederim

Elimden geldiğince sorularınıza cevap bulmaya çalıştım.
Dosyanızı inceleyiniz. Açıklamalar göreceksiniz.Dosyanızda bazı değişiklikler olmuştur.Örneğin ay kodu otomatik formüle bağlanmış, Ocak, Şubat...Aralık yerine tablolara 1,2....12 gibi yazılmıştır.Hatalı yazılımları engellemek içindir.
Açıklamaları da okuyunuz.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

merhaba cevabınız için sağolun

tabloda biraz değişiklik yaptım

veri1 e yazdığınız cevap ile veri3 e verdiğiniz cevap aslında tam tersiydi ben yanlış ifade etmişim

verilerin üzerini tıkladığımda hep #AD? bu hatayı veriyor formüller doğru ama verileri girdiğimde hata veriyor kontrol edermisiniz

son olarak özet grafik yerine veri5 e veri2 de kime satış yapıldıysa(veri2deki başlıkların hepsi olacak) tarih aralığı vermek istiyorum makro yazabilirmiyiz

Ekli dosyalar

Sn.neseterkutsesli,
Dosyanız eklidir.
Excel 2003 kullanmanızdan kaynaklanan sebeplerden, bazı formülleri değiştirdim.
Dosyanızda Veri 5 sayfanız şimdilik bütün verileri getirecek şekilde yapılmıştır.
Zaman içinde detaylı bilgi verirseniz uyumlu bir hale getirebiliriz.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

merhaba
verdiğiniz cevaplar ve ilginiz için teşekkür ederim hemen hemen hepsine eksiksiz cevap verdiniz
tabloda sadece veri5'de müşterilerin isimlerini seçerek toplaması çok güzel çalışma olmuş yanlız
müşterileri tek tek aramak yerine arama butonu koyamazmıyız aynı şekilde iki tarih aralığı vererek hangi müşteri ne satılmış şekilde rapor almak istiyorum birde tablo üzerinde kaydetme yaptığında excel sayfam 10-15 dakika bekliyor dönüyor buda işimi çok yavaşlatıyor boş bir 6 haneli dosya kayıt ediyor
teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Sn.neseterkutsesli,
Bu forumda gerçek dosya boyutları ile işlem yapmak isterseniz, oldukça zor bir durum ortaya çıkıyor.
Dosyanız 12Mb. bunu işlemek ve çalıştırmak tabii ki zor.
Size sadece uygulamanıza örnek olabilecek mantık ve formülleri sunabiliriz.
Geri kalan sizin çalışmanız.Biraz üzerinde gayret gösterdiğiniz takdirde; kendi katkınızla istediklerinizi elde edebilirsiniz.Forumda aramalar yaparak amacınıza uygun örnekleri dosyanıza uyarlamaya çalışın.
Ancak bu şekilde bilgi ve tecrübelerinizi arttırabilirsiniz.Sonraki gereksinimlerinizi de öğrendiklerinizle kendiniz yapabilirsiniz.

Kolay gelsin.

haklısınız dosyanın boyutu çok büyük stok sayısı çok fazla ürün var ama bunlar güncel ürünler
bu donanımsal bir konu galiba
forumda konu ile ilgili araştırma yapıyorum yanlız benim isteklerime cevap vermediği için bende
sorularımı kendime göre uyarlayarak yardım almaya çalışıyorum
sizden konu ile ilgili bir kaç bilgi daha almak istiyorum
1.dosyayı her kaydetip kapattığımda beyaz boş bir sayfalar masa üstünde birikiyor bunu çözebilirmiyiz
2.tarih aralığı vererek hangi ayda ne kadar satış olmuş bunu görmek için bir çalışma yapılabilir mi
eğer istediklerim sayfayı dahada yorar diyorsanız böyle bırakalım
cevaplarınız için sağolun

Geri