Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stok takibi düzenlemeye calışırken iş hepten karıştı kısacası beni aştı bu dosya düzenlemesi.hocalarımdan yardım bekliyorum gerekli acıklamayı dosya içinde yaptım.şimdiden herkeze cok teşkürler.
kuman hocam cok müteşekkirim yapmak isteyipte yapamadım bir cok konuyu çözmüşşşünüz.bir kaç konuyu makroda düzelte bilir miyiz acaba ilki kaydete bastıktan sonra onay sorması ikinciside ürün adını seçtigimde kasa no yu gösteriyor fakat mevcut stok görüntülenmiyor.Büçünçüsü miktarı girip ürün çıkışı veya girişi işaretini değiştirdiğimde işlem sonrası stok hareket görmüyor miktarı silip tekrar yazmam gerekiyor. son olarak dosyada ürüne ait son işlem tarihi sutunu oluşturup forumda gerekli tarih düzenlemesi yaptıgımda gerekli hücrenin değişmesi.Belki çok oldu üstad ama ilgilendiginiz yaptıgınız çalışmaya ne desem boş teşükürü bir borç bilirim saygılar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.