Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu istediklerinizi excelde yapmak mümkün olabilir. Fakat bunu szin için tamamı ile yapacak birisi var mı? bilemiyorum. Benim nacizane önerim, siz ufaktan birşeyler yapamaya başlayın , biz takıldığınız yerlerde yardımcı olalım.
Bir konu daha var. Ben uzun zamandır çoka daha büyük kapsamlı stok takip programları kullandım. Ayrıca kendimde Vsiual basicde bu tip programlar yapabiliyorum, Size tavsiyem; bu takip programını visual basic benzeri bir yazlım ile databese kullanarak yapınız. Hem kullanımı daha kolay olur, hemde raporlama,listeme gibi şeyleri dah doğru yapabilirsiniz diye düşünüyorum. İnanın ki Visual basic programlama Excel VBA programlamadan daha kolaydır.
Size tavsiyem Visaul basic veya C dillerinde birini öğrenin... Bende ilk bu Excel.web.tr formu ile başlamıştım. Fakat sonradan Excelin herşeye yetmediğini veya zorlandığını görerek Visaul basice geçtim. Bugün VB 6.0 dan VB 2010 kadar tüm versionlarda program yazabiliyorum...
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Bunu ben de çok düşündüm yani program yazmaya başlamayı ancak bu bana acil ihtiyacım olduğu için bu yola baş vurdum.Sizin gibi bilgili insanların insafına sığınarak.Tabi daha sonra ben de bu işe ağırlık vereceğim...
İyi günler
Not: Excelde yaptım fakat performansından memnun kalmadım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.