• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok Takibi - Formül Kopyalama

Yapmaya çalıştığım programda bir icmal sayfası (anasayfa) ve her satıcı için bir sayfa var.Anasayfadaki butonu tıklayarak yeni bir satıcı için sayfa ekleyebiliyor ve bu yeni sayfayı (yani yeni satıcı) anasayfaya yansıtabiliyorum.Ancak yeni satıcının verilerini anasayfaya girebilmek için formulleri de otomatik olarak eklemem gerekiyor.Ama bi türlü yapamadım.Tabi formülleri yeni eklenen satıcı kodu doğrultusunda değiştirerek kopyalamak gerekiyor.Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz.

Formül Kopyalama

işini görmesi dileğiyle ama diğer sayfalarda formül hatan var gibi geldi bana ancak neyi nasıl sattığını ve düzenlediğini bilemediğim için kontrol edemedim.

Son düzenleme:
sayın titris ilginize teşekkür ederim.Sanırım siz formulü kopyalama usulü ile yaptınız.Ancak benim yapmaya çalıştığım buton ile hem yeni sayfayı anasayfaya eklemek hem de formulleri yerleştirmek.Yani ben makro kullanarak bunu yapmak istiyorum.

arkadaşlar emeğinize sağlık paylaşıma sonsuz teşekkürler ama zip dosyalarını bir türlü indiremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.benimde stok la başım dertte ve bu dosya benim için bir umut açıkcası.zip dosyasına tıkladığımda yeni pencere açılıyo bomboş ve dosyayı indiremiyorum.şimdiden teşekkürler.

ekli dosyalar çalışmıyor.

Geri