• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Stok programı makro vb.

Excel Vers. ve Dili
2013
Günaydın,

Ekteki yapmış olduğum excel şablonunda günlük alımları şablon halinde giriyorum ve söküm sonucu sarı renkteki yere giriyorum. diğer sayfada güncel stoğu gösteriyor. ve bu şekilde sayfanın sağına doğru ilerliyorum bunu daha basit hale getirmeye yardımcı olabilecek varmıdır. Saygılar.

Örneğin. tarih makrosu veya sağ tarafa doğru şablon bittikçe otomatik şablon gelme tarzında.

teşekkürler.

Ekli dosyalar

Örnek bir çalışma dosyası eklidir.
Veriler Sayfasında:
Stok No ve Stok Adlarını istediğiniz şekilde girebilirsiniz.
Alan adı tanımlaması dinamiktir.
Buradaki veriler diğer sayfalarda otomatik kullanılır.

MAL GİRİŞ ve GÜNCEL STOK sayfalarında Sayfa Koruması yapılmıştır.(Şifresizdir)
Sayfa Koruması, formüllü alanların ve sabit alanların müdahale ile bozulmasını önlemek içindir.

MAL GİRİŞ sayfasında:
A sütununa işlem tarihinizi girin
Stok No ve Giren/Çıkan kısımlarını açılır Listeden seçerek belirleyin
Bunları girdiğinizde yanında bilgileri gelecektir.
KG ve Fiyat Kısımlarını girin.
Bu sayfada oluşturulan formüller 3000. satıra kadardır, gerekirse artttırabilirsiniz.

Girişlerinizden sonra,
GÜNCEL STOK sayfanızda:
B1 ve B2 hücrelerindeki tarihlere göre Sayfada Listeniz hazırlanacaktır.
Bu sayfada oluşturulan formüller 3000 satırlıktır, gerekirse artttırabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim. Harika gözüküyor. Nasıl yaptığınızı öğrenmeye çalışacağım forumdan. Yarın deneme yapacağım. Birde her mal alisi bir firmaya ait ve ve hepsi ayrışim sonucu firma bazında maliyetleniyor. Firma bazında giren ve çıkan karsilastirabilme ve son olarak da satışa hazır stoklardan mal satışı yapacağımız zaman satılan stokların maliyeti ve kimden alındığını gösterir maliyet tablosu ekleyebilirmiyiz. Saygılar.

Güncel. Geliştirmekte yardım edebilecek diğer ustadlardan destek rica ediyorum. İyi akşamlar

yanıt

Çok teşekkür ederim. Harika gözüküyor. Nasıl yaptığınızı öğrenmeye çalışacağım forumdan. Yarın deneme yapacağım. Birde her mal alisi bir firmaya ait ve ve hepsi ayrışim sonucu firma bazında maliyetleniyor. Firma bazında giren ve çıkan karsilastirabilme ve son olarak da satışa hazır stoklardan mal satışı yapacağımız zaman satılan stokların maliyeti ve kimden alındığını gösterir maliyet tablosu ekleyebilirmiyiz. Saygılar.

güncel yardımlarınızı rica ediyorum.

Veri kısmında ki stok adını girdiğim zaman. Mal giriş sayfasında ki stok adı değişiyor ama güncel stok da ki güncellenmiyor. Nasıl bir formül yapmam gerekiyor.

Geri