Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlangıç olarak eklediğiniz program ile bir çoğumuzu heyecanlandırdınız. Verilen emek için kendi adıma teşekkür ederim.
Acaba ne zaman bitecek ve paylaşıma sunulacak diye, sürekli sizin izleyiciniz olacağız. Oldu olacak, her yeni bir aşamaya geçince eklerseniz gelişmeleri bizlerde izleriz.
Başarılar ve kolaylıklar; her şey gönlünüzce olsun forum dostum..
Merhaba arkadaşlar aşama aşama dediniz bende devam ediyorum..işte ikinci aşama umarım beğenirsiniz..kaydet tuşlarını kullanın..aradaki farkları anlarsınız..Kasa Giriş ve çıkış ayrı formlardan hazırladım karmaşıklığı önlemek ve daha rahat kullanabilmek için..gün ayırdetmeden kasa giriş veya çıkıştan bilgileri giriyoruz..ve o menüde bulunan günlük girişi veya günlük çıkışı otomatik listeleyebilir ve yazdırabilirsiniz..Ayrıca kasa raporu menüsünde..Bu zamana kadar girilen bütün girişlerin toplamını ve çıkışların toplamını gösterir ve kasada olması gereken tutarı otomatik hesaplar..daha yapılacak çok şey var ama işte zaman buldukça bişeyler eklemeye çalışıyorum..ilginize teşekkür ederim...beğendiğinize sevindim..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.