• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

SPSS ten Excele alınan verilerde arama yapmak

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhabalar
Tez çalışmamın verilerinde SPSS den aldığım korelasyon analizinde belli bir değerin altındaki verileri taratmak istiyorum. Yapmak istediğim şudur:
Verilerin içindeki "Sig. (2-tailed)" satırlarındaki verilerden 0,05 altında olanları bulmak istiyorum. Örneğin C7 hücresinde bulunan değeri renkli (mesela kırmızı) bir şekilde görebilirmiyim? (Başka önerilere de açığım)
Tablo çok büyük olduğundan hangi değerlerin 0,05 in altında olduğunu bulmam çok zamanımı alıyor ve bu tablo şeklinde yaklaşık 10 tablo daha var.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Excel tablosu ektedir.

Ekli dosyalar

• ph.rar
    ph.rar
    225.3 KB · Görüntüleme: 7
Merhabalar
Tez çalışmamın verilerinde SPSS den aldığım korelasyon analizinde belli bir değerin altındaki verileri taratmak istiyorum. Yapmak istediğim şudur:
Verilerin içindeki "Sig. (2-tailed)" satırlarındaki verilerden 0,05 altında olanları bulmak istiyorum. Örneğin C7 hücresinde bulunan değeri renkli (mesela kırmızı) bir şekilde görebilirmiyim? (Başka önerilere de açığım)
Tablo çok büyük olduğundan hangi değerlerin 0,05 in altında olduğunu bulmam çok zamanımı alıyor ve bu tablo şeklinde yaklaşık 10 tablo daha var.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Excel tablosu ektedir.

.

Dosyanız ekte.

Koşullu Biçimlendirme - Conditional Formatting ile yapılmıştır.

.

Ekli dosyalar

• ph.rar
    ph.rar
    227.4 KB · Görüntüleme: 13
Çok teşekkür ederim.
Elinize sağlık.

Geri