• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sözleşme

KuTuKa

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Pr. Pl 2021 - 64 bit Türkçe
meraba arkadaşlar
ekteki word yapılan sözleşmeyi excel e aktarabilme şansı varmı aktarabilirsem programdan bilgileri excele aktarıp personelin adı soyadı ikametini ücretini vlookup yada başka yolla getirtmek istiyorum ama başarmadım yardımraınızı bekliyorum.
teşekkürler
Kutuka

Ekli dosyalar

Merhaba.
Word'de ADRES MEKTUP BİRLEŞTİRME işlemi tam aradığınız şey bence.
Bu konuyu araştırmanızı öneririm.
Sistem şöyle; iki adet belge gerekiyor.
-- biri sizin SÖZLEŞME'niz oluyor,
-- diğeri ise sözleşmedeki değişkenlerin her biri (unvanı, adı soyadı, adresi gibi) bir sütunda olmak üzere bir VERİ TABLOSU.
ADRES MEKTUP BİRLEŞTİRME işlemi, veri tablonuzun her bir satırı için sözleşme metnini yeniden oluşturabiliyor (ister ayrı ayrı kaydedin, isterseniz birleştirme işlemini sadece yazıcıda yapın tercih sizin).
İyi günler dilerim.

ben bunu adres mektup birleştirme ile denediğimde istediğim olmadı ama örnek bulabilirsem inceleyeyim.siteden baktığımda örnek bulamadım.ya çalışmıyor yada örnek yok :(

Tam olarak yapmak istediğinizi anlayamadım. Bir veri sayfası olacak oradan veri mi çekmek istiyorsunuz?

yapmak istediğim
1-word olarak gönderdiğim bilgilerin excele aktarılması
2-Excelde veri tablom var bunu sistemden çekiyorum sözleşme de : nokta dan sonra olan yere excelden çekip yeni oluşturulan excel dosyasına (worden excele dönüştürülen) aktarmak istiyorum.
kişilerin adı soyadı kısmı ikamet adresi bba adı doğum yeri ssk nosunu personelin görev ve ünvanını her seferinde elden yazıyorum amacım bunu kısa sürede ve hatasız yapabilmek.

teşekkürler
Kutuka

İmkanınız var ise sistemden çektiğiniz şekliyle excel dosyanızı ekleyebilir misiniz? (verileri değiştirerek). Beraber birşeyler yapmaya çalışalım.

Tekrar merhaba.
Ekteki rar içeriğini masaüstüne çıkartın ve SÖZLEŞMEyi açın orada resimle ve yazarak birşeyleri açıklamaya çalıştım.
Belgeyi ilk açtığınızda VERİ KAYNAĞINA ilişkin uyarı alabilirsiniz, onaylayarak ilerleyince KAYNAK adlı belgeyi (kaynak açma ekranında sağ altta TÜM DOSYA TÜRLERİni seçince göreceksiniz) seçerek işlemi tamamlayın.
Bu tanımlama işlemi 1 kez yapılacak.
İyi günler dilerim.

Ek belgeyi yeniledim, öncekini indirmişseniz tekrar indiriniz.
Belgeye buradan da ulaşabilirsiniz.
.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri