• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sözleşme programı

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Merhabalar; Ekte gönderdiğim dosyada (ComboBox1) ile firma ismini seçip kaydet butonuna tıkladığım zaman; (sayfa4) (B2),(C2),(D2),(E2),(F2),(G2) hücrelerindeki bilgileri sırasıyla (Sayfa 2) (D18;D24) hücrelerine kaydedebilmem için Range("D18").Value=ComboBox1.Column(0)
Range("D19").Value = ComboBox1.Column(1)

Formüllerini kullanıyorum. Ancak ; Range("D20").Value = ComboBox1.Column(2) formülünü yazdığımda hata veriyor. Yukarıda izah etmeye çalıştığım (sayfa 4)’ün ilgili hücrelerindeki bilgileri (sayfa2) deki (D18) den (D24) hücrelerine sırasıyla nasıl kaydedebilirim. Ayrıca butonlarda işaretler kullanmak istiyorum .Dosyamdaki herhangi bir butonu (örneğin kaydet butonuna) sembol nasıl ekleyebilirim . Yardımlarınız için teşekkür eder, saygılar sunarım.

Ekli dosyalar

Kodu şu şekilde deneyiniz.

Private Sub Userform_Activate()
ComboBox1.ColumnCount = 7
ComboBox1.RowSource = "Sayfa3!B2:H300"

End Sub

ExcelF1 ile muhceli arkadaşlar; Sizlere çok teşekkür ederim , sorun sayenizde çözüldü. Bir de butonlardan herhangi birine şekil ekleyebilirseniz çok memnun olurum.Kendim, vereceğiniz buton örneğinden diğerlerini yapmaya çalışırım. Saygılarımla..

Arkadaşlar; ekteki dosyada butonlara şekil koymak istiyorum bunu bir örnekle göstermeniz mümkün mü acaba. Şimdiden teşekkürler.

Geri