- Excel Vers. ve Dili
- Office 2010 & 2013 tr
Merhaba,2020004
Bir süredir üzerinde çalıştığım soru arşivleme ve test hazırlama programımı sizinle paylaşıyorum.
Bu program klasik soru bankası programlarından farklı olarak, PDF dosyalarından kopyalanan soruları resim formatında arşivlemeye yarıyor. Bu bir soru yazma programı değil hazır soruları arşivleme programıdır.
Deneme yapabilmeniz için bir dersin sorularını da ekledim.
NOT: Menüyü açtığınızda "Kullanım Klavuzu" butonundan programın kullanımıyla ilgili swf formatındaki açıklamalara ulaşabilirsiniz. Tüm kullanım teferruatları henüz eklenmedi. Fırsat buldukça güncelleme yapacağım.
NOT2: PDF'den fotoğraf simgesiyle soru almadan önce anlık soru alma çözünürlüğünü 300 piksele yükseltmeniz sorunun görüntü kalitesini artıracaktır. Bu ayar ADOBE'de DÜZENLE>GENEL>Anlık Görüntü Aracı Görüntüleri İçin Sabit Çözünürlük Kullan menüsündedir. Burada ayar 72 piksel sabit çözünürlüğe ayarlı. Bunu 300'e çıkardığınızda eklediğiniz sorular kaliteli olacaktır.
ÖNEMLİ: Programı kullanabilmeniz için bilgisayarınızda Office'in tam olarak kurulu olması gerekmektedir. Eklediğiniz sorular, programın bulunduğu klasöre arşivlendiğinden taşınabilir bellekle tüm bilgisayarlarda kullanmanız mümkündür.
Programı bir defa indirip kullanmaya başladıktan sonra "Ana Menü"den güncelleme durumunu takip ediniz. Bu menüde eğer güncelleme mevcutsa sizi otomatik uyaracaktır. Menüdeki butona tıklayarak bu sayfaya ulaşabilirsiniz. Güncelleme yaparken sadece güncelleme dosyasını indiriniz ve talimatlara göre güncellemeyi yapınız.
Klasörü RAR'dan çıkardıktan sonra "Soru Bankası" isimli vbs dosyasını çalıştırınız.
Programla ilgili önerilerinizi ve programda karşılaştığınız sorunları belirtirseniz sonraki güncellemelerde bu öneriler de göz önünde bulundurulacaktır.
Güncelleme tarihi: 05.04.2020
Güncelleme No: 2020004
Güncelleme klasörünü RAR'dan çıkardıktan sonra kullanmakta olduğunuz programın içine kopyalayın ve "Soru Bankası" isimli vbs dosyasını çalıştırın.NOT: YUKARIDAKİ GÜNCELLEME TARİHİNİ ARADA SIRADA KONTROL EDİNİZ. YENİ GÜNCELLEMELERDE HATA OLDUĞUNDA EKDE DÜZENLEME YAPABİLİYORUM.
Güncellemeyi bu adresten doğrudan indirebilirsiniz.
Ekli dosyalar
-
696.2 KB Görüntüleme: 62
Son düzenleme: