• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sorgulama yapmak yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
2003
Düşey ara formulunun forma uygulanması?

Form9 daki Textbox1 hücresine yazılan EDYS no girildiğinde ; "Gelen Evrak" sayfasında b1:b35536 hücresi arasında arama
yaparak yanındaki bilgileri Textbox2, Textbox3,Textbox4,Textbox5,Textbox6,Textbox7,Textbox8,Textbox9 hücrelerine
aktaracak bir sorgulama yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

("Menüye Dön" tıklandığı zaman form9 a gidecek)

Ekli dosyalar

Form9 daki Textbox1 hücresine yazılan EDYS no girildiğinde ; "Gelen Evrak" sayfasında b1:b35536 hücresi arasında arama
yaparak yanındaki bilgileri Textbox2, Textbox3,Textbox4,Textbox5,Textbox6,Textbox7,Textbox8,Textbox9 hücrelerine
aktaracak bir sorgulama yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

merhaba
userform'un kod bölümüne
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
On Error Resume Next
Sheets("Gelen Evrak").[B4:B65536].Find(TextBox1.Value).Activate
TextBox2 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 3).Value
TextBox2 = Format(TextBox2, "dd.mm.yyyy")
TextBox3 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 4).Value
TextBox4 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 5).Value
TextBox4 = Format(TextBox4, "dd.mm.yyyy")
TextBox5 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 6).Value
TextBox6 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 7).Value
TextBox7 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 8).Value
TextBox8 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 9).Value
TextBox9 = Sheets("Gelen Evrak").Cells(ActiveCell.Row, 10).Value
End Sub
bu kodu yazınız

Ekli dosyalar

İhsan bey gerekli cevabı vermiş ? başka bir isteğinizmi vardı anlayamadım tam olarak ?

özür dilerim yanlış dosyayı göndermişim...

Geri