DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
SELECT trz.arkadaşlarımtarafındantehditediliyorum, trz.[arkadaşlarımtarafındansözlüşiddete(hakaret)uğruyorum], trz.arkadaşlarımtarafındanfizikselşiddetemaruzkalıyorum,
IIf([arkadaşlarımtarafındantehditediliyorum]="evet",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındansözlüşiddete(hakaret)uğruyorum]="evet",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındanfizikselşiddetemaruzkalıyorum]="evet",1,0) AS EVET,
IIf([arkadaşlarımtarafındantehditediliyorum]="HAYIR",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındansözlüşiddete(hakaret)uğruyorum]="HAYIR",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındanfizikselşiddetemaruzkalıyorum]="HAYIR",1,0) AS HAYIR,
IIf([arkadaşlarımtarafındantehditediliyorum]="bazen",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındansözlüşiddete(hakaret)uğruyorum]="bazen",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındanfizikselşiddetemaruzkalıyorum]="bazen",1,0) AS BAZEN
FROM RİSKFAKTÖRLERİBELİRLEMEANKETİ AS trz
SELECT Sum(IIf([arkadaşlarımtarafındantehditediliyorum]="evet",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındansözlüşiddete(hakaret)uğruyorum]="evet",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındanfizikselşiddetemaruzkalıyorum]="evet",1,0)) AS EVET, Sum(IIf([arkadaşlarımtarafındantehditediliyorum]="HAYIR",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındansözlüşiddete(hakaret)uğruyorum]="HAYIR",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındanfizikselşiddetemaruzkalıyorum]="HAYIR",1,0)) AS HAYIR, Sum(IIf([arkadaşlarımtarafındantehditediliyorum]="bazen",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındansözlüşiddete(hakaret)uğruyorum]="bazen",1,0)+IIf([arkadaşlarımtarafındanfizikselşiddetemaruzkalıyorum]="bazen",1,0)) AS BAZEN
FROM RİSKFAKTÖRLERİBELİRLEMEANKETİ AS trz