• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sorgu türüne göre veri getirme

Excel Vers. ve Dili
ingilizce
gönderdiğim excel formunun içindeki GÜNCEL DURUM sekmesindeki genel bilgilerden SONUÇ sekmesindeki sayfaya istediğim değerlere göre butonu tıkladığımda o değerlere ait toplam fiyat ve aşagıda o verilerin listesini getirmesini istiyorum.Fakat bir türlü beceremedim.Benin çok önemli bu yüzden çok acil yardımınızı bekliyorum. İlgilenirsenız ÇOK AMA COK sevineceğim. Şimdiden Allah razı olsun...

Ekli dosyalar

gönderdiğim excel formunun içindeki GÜNCEL DURUM sekmesindeki genel bilgilerden SONUÇ sekmesindeki sayfaya istediğim değerlere göre butonu tıkladığımda o değerlere ait toplam fiyat ve aşagıda o verilerin listesini getirmesini istiyorum.Fakat bir türlü beceremedim.Benin çok önemli bu yüzden çok acil yardımınızı bekliyorum. İlgilenirsenız ÇOK AMA COK sevineceğim. Şimdiden Allah razı olsun...

merhaba
eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. dosyayı biraz inceledikten sonra bi kaç sorum daha olucak.

İhsan Bey ben sizin yaptıgınız bu macroları kendi dosyama kopyalamaya çalıştım fakat çalıştıramadım. eksik yaptığım bi yermı vardır?

Tekrar gönderdiğim dosyadaki toplam bedelin yanına belediye olarak tekrardan bi fiyat yazabilirmisiniz ihsan bey?

Ekli dosyalar

neye göre toplam alınacak böyle bir kıstas bulamadım sayfada
tepebaşı toplamını nereden bulacak
ayrı şekilde odun pazarı toplamını nereden bulacak izah etmemişsiniz ki_?

özür dileyerek tekrar açıklayım durumu.
güncellediğim dosyada MAYIS sekmesinde sadece mayıs ayındaki hakedişleri göstermek istiyorum.Yapı sahibinin karşındaki Ayı baz alarak o sonucu getirmesini istiyorum.ilerki zamanlarda ay ay sekmek ekleyerek mayıs, haziran, temmuz gibi toplam sonucları listelemek istiyorum.umarım açık anlatabilmişimdir...

Ekli dosyalar

Macro Yardım Lütfen

Merhabalar daha önce başka yerde açtığım konuya yanıt alamadığım için burada tekrardan açıyorum.
benim sorunum ek de dosyada bulunan GUNCEL FORUM alt sekmesindeki bilgileri seçtiğim formata göre MAYIS ayı sekemsine yazmakta. İlgili butona tıkladığımda değerler sorunsuz geliyor FAKAT ben bu işe aylarıda eklemek istiyorum. Mesela sadece mayıs ayı verilerini getirmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ilgilenirseniz yada bi yol gösterirsenız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

özür dileyerek tekrar açıklayım durumu.
güncellediğim dosyada MAYIS sekmesinde sadece mayıs ayındaki hakedişleri göstermek istiyorum.Yapı sahibinin karşındaki Ayı baz alarak o sonucu getirmesini istiyorum.ilerki zamanlarda ay ay sekmek ekleyerek mayıs, haziran, temmuz gibi toplam sonucları listelemek istiyorum.umarım açık anlatabilmişimdir...

yanlış dosya yerine tekrar uygun dosyayı ekte sundum.

Ekli dosyalar

Merhaba,
2 yıldan uzun süredir foruma üyesiniz.
Mesaj başlığı ile ilgili hassasiyetimizi biliyor olmalısınız.
Bu forumun yaşayabilmesi için sorulan sorunun başliğinin konuyu özetliyor olması şart.
Forumun ana sayfasında son 30 mesajın başlıkları var.
Lütfen bunlara bir göz atın. Her başlık içindeki soru veya konuya ışık tutuyor.
Sonra da sizin "Macro Yardım Lütfen" başlığınızı okuyan birinin ne anlayacağını düşünün.

bu etopla ile yaptığınızı makro ile mi istiyorsunuz yani

hayır. GÜNCEL DURUM sekmesindeki tabloda yer alan aylara göre seçimim gelsin istiyorum. Mesela Mayıs ayında belediyeye gonderilenler, mayıs ayıdan bekleyenler, mayıs ayında gonderılenler gıbı. Aylık olarak arşiv yapmak istiyorum

dosyada açıklayın ve bir de konuya yanıt verilmedi diye başka konu açarak konu kirliliği yaratmayın.
müsait olduğumuzda mutlaka yardım ederiz ve bildiğimiz konularda yardımlarımızı esirgemiyoruz

dosyada açıklayın ve bir de konuya yanıt verilmedi diye başka konu açarak konu kirliliği yaratmayın.
müsait olduğumuzda mutlaka yardım ederiz ve bildiğimiz konularda yardımlarımızı esirgemiyoruz

öncelikle özür diliyorum.işim gereği bu listeye çok ihtiyacım var.sıkıntıda olduğum için yazdım ama birdaha olmayacak.konuya gelince;

GÜNCEL DURUM kısmında bir kısım veriyi mayıs ayı bir kısım veriyi haziran ayında girilen veri olarak yaptım.MAYIS sekmesindeki butonlara bastığımda mayıs verilerini seçerek o veriler içinde ilgili kısmı toplaması.Misal MAYIS sekmesindeki belediyeye gidecekler butonuna bastıgımda ay kısmında mayıs yazan belediyeye gideceklerin toplamının verilmesi..

Ekli dosyalar

öncelikle özür diliyorum.işim gereği bu listeye çok ihtiyacım var.sıkıntıda olduğum için yazdım ama birdaha olmayacak.konuya gelince;

GÜNCEL DURUM kısmında bir kısım veriyi mayıs ayı bir kısım veriyi haziran ayında girilen veri olarak yaptım.MAYIS sekmesindeki butonlara bastığımda mayıs verilerini seçerek o veriler içinde ilgili kısmı toplaması.Misal MAYIS sekmesindeki belediyeye gidecekler butonuna bastıgımda ay kısmında mayıs yazan belediyeye gideceklerin toplamının verilmesi..

eki inceleyiniz
ben haziran ayını ekledim

Ekli dosyalar

Çok güzel elinize sağlık Allah razı olsun öncelikle. yalnız tek sorum ben temmuz ve ağustosu eklemek istesem nasıl yapacağım. Kod kısmını inceledim fakat bi sonuca varamadım?

sadece ekleyin ve deneyin. başka bir işlem yapmanıza gerek yok.
kısaca anlatayım.
sayfaya sağ tuş tıklayın. taşı ve kopyalayı seçin kopya oluştur'u işaretleyin ve nereye kopya oluşsun istiyorsanız seçin.
sonra sekmenin adını değiştirin ( AĞUSTOS ) ( bu sekme adı sizin yazdığınız aylar ile aynı şekilde olmalı ) sonra butonları kullanarak deneme yapın.

Çok teşekkür ediyorum, yardımlarınız ve emeğiniz için. Allah razı olsun tekrardan.

Geri