manisali50
Banned
- Excel Vers. ve Dili
- Excel2003
Sub aut
pen()
Application.OnTime Now + TimeValue("11:30:00"), "imha_et"
End Sub
Sub imha_et()
With ThisWorkbook
.Save
.ChangeFileAccess Mode:=xlReadOnly
Kill .FullName
.Close SaveChanges:=False
End With
End Sub
Sub auto_open()
If Date >= CDate("18.01.2011") Then
With ThisWorkbook
.Save
Kill .FullName
End With
End If
End Sub
Arkadaşlar merhaba..
Bu forumda bulduğum "Son Kod Arşivi" isimli programda verilen bu kodlarla belirlenen zamanda klasörün kendini imha etmesi gerekiyordu.
Denedim fakat hiçbirşey olmadı.
Aslında benim tam olarak istediğim şu :
Belirlediğimiz bir tarih ve saatte excel bizden şifre istesin..Eğer şifreyi giremezsek yine bizim belirleyeceğimiz dizin içerisindeki tüm excel çalışma kitapları kendini imha etsin.
Ayrıca;
Son Kod Arşivi isimli programı açıp kullanmak istediğimiz kodları çıkan userform üzerinde KOPYALA deyip kaydettikten sonra,
userformu kapattığımızda ekran normal excel sayfasına dönüyor.Tekrar userforma dönemiyoruz..Dosyayı kapatıp açmamız gerekiyor..Acaba benim uygulamamda mı bir
yanlışlık var?
Bu soruyu sadece merağımdan sordum.Yoksa çalışma kitabı işimizi fazlasıyla görüyor.
Application.OnTime Now + TimeValue("11:30:00"), "imha_et"
End Sub
Sub imha_et()
With ThisWorkbook
.Save
Kill .FullName
End With
End Sub
Sub auto_open()
If Date >= CDate("18.01.2011") Then
With ThisWorkbook
.Save
Kill .FullName
End With
End If
End Sub
Arkadaşlar merhaba..
Bu forumda bulduğum "Son Kod Arşivi" isimli programda verilen bu kodlarla belirlenen zamanda klasörün kendini imha etmesi gerekiyordu.
Denedim fakat hiçbirşey olmadı.
Aslında benim tam olarak istediğim şu :
Belirlediğimiz bir tarih ve saatte excel bizden şifre istesin..Eğer şifreyi giremezsek yine bizim belirleyeceğimiz dizin içerisindeki tüm excel çalışma kitapları kendini imha etsin.
Ayrıca;
Son Kod Arşivi isimli programı açıp kullanmak istediğimiz kodları çıkan userform üzerinde KOPYALA deyip kaydettikten sonra,
userformu kapattığımızda ekran normal excel sayfasına dönüyor.Tekrar userforma dönemiyoruz..Dosyayı kapatıp açmamız gerekiyor..Acaba benim uygulamamda mı bir
yanlışlık var?
Bu soruyu sadece merağımdan sordum.Yoksa çalışma kitabı işimizi fazlasıyla görüyor.