• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Son Kod Arşivi

manisali50

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Sub auto_Open()
Application.OnTime Now + TimeValue("11:30:00"), "imha_et"
End Sub
Sub imha_et()
With ThisWorkbook
.Save
.ChangeFileAccess Mode:=xlReadOnly
Kill .FullName
.Close SaveChanges:=False
End With
End Sub
Sub auto_open()
If Date >= CDate("18.01.2011") Then
With ThisWorkbook
.Save
.ChangeFileAccess Mode:=xlReadOnly
Kill .FullName
.Close SaveChanges:=False
End With
End If
End Sub

Arkadaşlar merhaba..
Bu forumda bulduğum "Son Kod Arşivi" isimli programda verilen bu kodlarla belirlenen zamanda klasörün kendini imha etmesi gerekiyordu.
Denedim fakat hiçbirşey olmadı.
Aslında benim tam olarak istediğim şu :
Belirlediğimiz bir tarih ve saatte excel bizden şifre istesin..Eğer şifreyi giremezsek yine bizim belirleyeceğimiz dizin içerisindeki tüm excel çalışma kitapları kendini imha etsin.
Ayrıca;
Son Kod Arşivi isimli programı açıp kullanmak istediğimiz kodları çıkan userform üzerinde KOPYALA deyip kaydettikten sonra,
userformu kapattığımızda ekran normal excel sayfasına dönüyor.Tekrar userforma dönemiyoruz..Dosyayı kapatıp açmamız gerekiyor..Acaba benim uygulamamda mı bir
yanlışlık var?
Bu soruyu sadece merağımdan sordum.Yoksa çalışma kitabı işimizi fazlasıyla görüyor.

:dusun:

C:\ sürücünüzde DOSYALAR adında bir klasörünüz ve bu klasörde excel çalışma kitaplarınız olduğunu varsayalım.

Süreyi (ThisWorkbook t1) belirleyin.
Şifre : 123

Dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Merhaba

Kuman yazmıs olduğun makro cok guzel ama malesef dosyayı silmiyor acaba eksik birsey yapıyor olabilirmiyiz.

Ben hiç beceremedim.. Açılışta şifre sordu girdim..Sonra Kuman üstadın belirttiği gibi tarihi girdim
T1 = Date 'T1 için istediğiniz tarihi yazın örneğin "19.01.2011"
T2 = Date
satırı vardı ama yeşil satırı yani tanımlama satırını silip tarih yazdım verdim hata mesajı verdi..Hata bende biliyorum..Yardımcı olursanız sevinirim

kayra75' Alıntı:
Merhaba

Kuman yazmıs olduğun makro cok guzel ama malesef dosyayı silmiyor acaba eksik birsey yapıyor olabilirmiyiz.

Sayın kayra75
C:\DOSYALAR isimli klasörü silmiyoruz, klasör içindeki çalışma kitaplarını siliyoruz.

manisalı50' Alıntı:
Merhaba

yeşil satırı yani tanımlama satırını silip tarih yazdım verdim hata mesajı verdi.

Sayın manisalı50
T1 = "19.01.2011" bu şekilde giriniz.

Geri