• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Son Alınan Ürünlerin Stoğu oluşturması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mekist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mekist

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 ProPlus-Türkçe
Merhaba Arkadaşlar,

Ekteki listede mal alışlarımızın listesi bulunuyor.Farklı tarihlerde alımlarımız var.
Birde ay sonunda bu ürünlerimizin dönem sonu stokları yer alıyor.
Bizden istenen Dönem sonu stoğunu oluşturan ürün bazında faturaların listesi isteniyor.
Her ürün için dönem sonu stoğunu oluşturan en son alınan faturadan başlayacak şekilde faturaları ayrıştırabilir miyiz.
yardımcı olabilir misniz.

Ekli dosyalar

Merhaba Arkadaşlar,

Ekteki listede mal alışlarımızın listesi bulunuyor.Farklı tarihlerde alımlarımız var.
Birde ay sonunda bu ürünlerimizin dönem sonu stokları yer alıyor.
Bizden istenen Dönem sonu stoğunu oluşturan ürün bazında faturaların listesi isteniyor.
Her ürün için dönem sonu stoğunu oluşturan en son alınan faturadan başlayacak şekilde faturaları ayrıştırabilir miyiz.
yardımcı olabilir misniz.

Arkadaşım Merhaba;
bir muhasebeci olarak gidiş yolun bana biraz yanlış geldi. sadece alımlar dönem sonu stoğunu oluşturmaz. dönem başı stok + dönem içi alımlar - dönem içi satışlar = dönem sonu stoğunu oluşturur. ayrıca fifo ve lifo mu olacak neye göre ayrışacak?
hiç satışınız yok mu sadece alım mı yapıyorsunuz?
açabilirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim.
saygılar

Gidiş yolunda yanlış yok,
Kdv iadesi için Vergi Dairesi derki elinde bulunan stoğun bana faturalarını ver. Bizde en kolay yolun son faturaları dönem sonu stoğu oluşturacak şekilde verebiliriz diye düşünüyoruz.

3000 çeşit ürün var

Yardım edebilecek var mı?

yardım lütfen

yardım lütfen

yardımmmmm

Geri