A sutünunda çeşidi B sutununda ödeneğini yazdım.Ben Userformda bulunan solda bulunan comboboxlara göre sağda bulunan comboboxlarda seçme yapmak istiyorum.1 sırada bulunan (combobox 1-2) istediğim şekilde ayarladım fakat 2 sıra (combobox 3-4) 3 sıra (combobox 5-6) ayarlayamadım.
1 sırada bulunan combobox1 A1:A7 arası seçilebilsin
combobox2 ise combobox1 karşılığı olan B sutunu seçilebilsin
2 sırada bulunan combobox3 A8:A11 arası seçilebilsin
combobox4 ise combobox3 karşılığı olan B sutunu seçilebilsin
3 sırada bulunan combobox5 A12:A17 arası seçilebilsin
combobox6 ise combobox5 karşılığı olan B sutunu seçilebilsin.
----------------------------------------------------------------------------------------
comboboxların yanındaki butonlarada bastığımada soldaki ve sağdaki comboboxların içindeki yazı birleştirip menü sayfasında 1 hücreye yazdırmasını istiyorum.Örnek combobox1 de TAYİN YOLLUĞU combobox2 de G.BÜTÇE NORMAL yazıyor olsun yanında bulunan YOLLUĞU BORDROSU butonunan bastığımda C1 Hücresine TAYİN YOLLUĞU G.BÜTÇE NORMAL yazması gibi...
1 sırada bulunan combobox1 A1:A7 arası seçilebilsin
combobox2 ise combobox1 karşılığı olan B sutunu seçilebilsin
2 sırada bulunan combobox3 A8:A11 arası seçilebilsin
combobox4 ise combobox3 karşılığı olan B sutunu seçilebilsin
3 sırada bulunan combobox5 A12:A17 arası seçilebilsin
combobox6 ise combobox5 karşılığı olan B sutunu seçilebilsin.
----------------------------------------------------------------------------------------
comboboxların yanındaki butonlarada bastığımada soldaki ve sağdaki comboboxların içindeki yazı birleştirip menü sayfasında 1 hücreye yazdırmasını istiyorum.Örnek combobox1 de TAYİN YOLLUĞU combobox2 de G.BÜTÇE NORMAL yazıyor olsun yanında bulunan YOLLUĞU BORDROSU butonunan bastığımda C1 Hücresine TAYİN YOLLUĞU G.BÜTÇE NORMAL yazması gibi...