• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sizce hangi antivirüs yazılımı daha iyi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Red-Kid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En İyİ Vİrus Programi

ArkadaŞlar Norton 360 TÜm İsteklere Sİstemİnİzİ Yormadan Cevap Veyor Malesef KeŞke Bİzİmde ÖvÜnerek Anlatacagimiz Bİr Prigramimiz Olsa İdİ ..... Norton 360 Deneyİn Sonra Dİgerlerİ İle Kiyaslayin............

BÜtÜn Hepsİnİ Kaldirin Atin

Norton Harİka Bİr Prigramdir Eskİ SÜrÜmlerİnde Sİstemİ Kasiyordu Evet Ama Bunuda Norton 360 İle AŞdi YÜkleyİn Deneyİn Ama Unutmayin Programlar Netden GÜncellendİgİ SÜrece İŞlevİnİ Kaybetmez Aksi Durumda Yenİlİklerden Uzak Kalir
Norton 360 Full SÜrÜm Bulamayanlar Mesaj Atsin

Arkadaşlar ben bir anket düzenledim. Şimdiye kadar da bu başlık altında bahsi geçmiş antivirüs programları da bu başlık altında yazdım. Böylece hangi antivirüs programının daha fazla tercih edildiğini anlamak daha kolay olacak kanımca.
Oylamaya katılırsanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar.

bende doru yolu buldum :D nod 32 kullanın... makinenizi kesinlikle kasmıyor çalıştığını anlamıyorsunuz bile... ve sizi bütün haşerelerden koruyor :D :hey:

NOD32 for Windows 95/98/ME - Version 2.0 : http://u4.eset.com/eval/win/v2/ne98enst.exe

NOD32 for Windows NT/2000/2003/XP - Version 2.0 : http://u4.eset.com/eval/win/v2/nentenst.exe

iyi çalışmalar

size nod 32 programını öneriyorum sisteme kurun gözünüz arkada kalmasın arkadaşlar sizin yapmanız gereken herşeyi arkaplanda kendisi yapıyor denemenizi tavsiye ederim :hey: :hey:

arkadaşlar hemen hemen her programı kullandım, fakat 2 senedir nod32 kullanıyorum ve nod32 kadar, makineyi kasmayan ve herşeyi yakalayan başka program görmedim. denemeyen arkadaşlar öncelikle kurup denesinler, ondan sonra tekrar yorumlaşalım ;)

Alıntıdır...
snap135wj2.jpg

nod32 yüklüydü bilgisayarımda aldığımda. bir zaman sonra çalışmaz oldu neredeyse. daha sonra kaspersky i keşfettim ve bilgisayarımın içinden çıkan virüsleri tahmin bile edemezsiniz. makinam süper çalışıyor şu anda. nod32 diyen arkadaşlar bi kere o makinaya kaspersky kurup tarattırmanızı tavsiye ediyorum. hayretler içinde kalacaksınız.

Kaspersky

Bence en iyisi kaspersky... 3 senedir kullanıyorum... Hiç bir antivirüs
programının yakalayamadığı virüsleri tespit ediyor... Piyadaki virüslerin
%98 ini tanıyor... Deneyin diğerlerinden farkını göreceksiniz... Nortonda
kullandım bu kadar bilgisayarı zorlayan bir antivirüs programı görmedim...

Bende iş yerimde ve evde avast kullanıyordum evdeki bilgisayara oğlumun arkadaşından zip dosyası gelmiş oğlumda açınca bilgisayar gitti bende yeni aldığım dizüstüne Nod32 kurdum yaklaşık 10 - 15 gün oldu şimdilik çok memnunum

Merhabalar,
Üç aylık bir ayrılıktan sonra herkese merhabalar.

Değerli dostlar,
Daha önce winXp işletim sistemi ile avast antivirus kullanıyordum. İşin doğrusu herkesin kendi kullandığı, menülerine alışık olduğu program en iyisidir diye düşünüyordum. Windows Vista ile çalışmaya başlayınca durum değişti. Avast vista ile uyumsuz. Microsoftun önerdikleri ise ücretli.
:yardim: Windows Vista ile uyumlu, ücretsiz bir antivirüs yazılımı önerebilir misiniz?:yardim:
Saygılar.

Arkadaşlar merhabalar. NOD32 yi tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum. gerçekten çok iyi bir antivirüs programı. performansınızdan eksiltme yapmıyor ve güvenilir.

Panda antivirüs

Arkadaşlar o dedikleriniz hepside tamam buluyor ama temizlemek, dosyayı tekrar eski haline getirmek konusunda bir numara panda dır. bir virüs var demek önemli değil onu temizlemek önemli olan , her yönüyle panda panda panda

kesinlikle nod 32

sisteminizi kasmadan varlığıyla yokluğu varmı yokmu belli olmadan çalışır sisteminizi yormaz ;)

silemediğiniz bir virüsle karşılaşırsanız bi gün ozaman avast veya mks ikisinden birini kullanın kesin çözüm sağlar.

İşyerimde Kaspersky 6.0, evde Nod32 kullanıyorum. Her ikisinden de çok memnunum. Ama arayüz olarak favorim Kaspersky.

En iyisi kaspersky , sonrasında nod32
Ancak virüs tespitinde ve temizlemede kaspersky daha iyi.
Nod32 hemen silme peşinde.

Kaspersky rus firmasıdır.Malum rus hackerlar dünyaca meşhur.
virüse çareyide en iyi onlar bulur.
En garanti yol, önemli belgelerini CD ye yedeklemeniz.
Flash bellekleri PC ye takar virüs içine enjekte oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri