DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
arkadaşlar görünüm/dil kodlaması bölümü sürekli Batı avrupa oluyor bu yüzden türkçe karakterleri göremiyorum.
türkçeye çeviriyorum düzeliyorum ama sayfalar arası geçiş yaptığımda yine batı avrupa oluyor ve bu sorun sadece bu sitede var.
düzeltmek için ne yapabilirim.
arkadaşlar forumda eski konuları gene kayarak göre biliriz bunun kodları bende mevcut ama vbulletin sürümü nedir bilmiyorum forumun elimden gelirse yardımcı olmak isterim
Bu şekilde kan kaybedermiyiz acaba (Bunu kendimden yola çıkarak söylüyorum affedin) Çünkü benim eskisi kadar siteye girip arama yapasım ve konulara bakıp cevap yazasım gelmiyor. (Affedin ne olur)
Öncelikle böyle algılamanız üzücü.Benim ifadelerinden kaynaklanıyor olsa gerek .İyiniyetle söylediğiniz aşikar.Fakat şekilci bir insan olmadığımı söyleyebilirim.Kaldıki uzun bir dönem Msn adresimi sitede yayınladım ve özeldede sitedeki bir çok arkadaş ile görüşüp yardımlaşıyoruz.Buradaki dostluklar benim için değerli.Sadece kısaca anlatmak istediğim şu.:Bu şekilde cevaplarımı takip etmek zor oluyor dolayısıyla konulardan kopuyorum benim gibi aynı pozisyonda bir çok kişinin olduğunu düşünüyorum.