• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

site ve apartman yönetimi aidat takip,gelir gider durumu hakkında!!!

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar daha önce biraz üzerinde çalıştığımız site yönetimi takip dosyamızı biraz daha detaylandırdım fakat makro konusunda fazla bilgim olmayınca belirli bir aşamada kaldım

-üye kayıt sayfası : kaç üye varsa sabit değişiklik oldukça güncelleyeceğim kısım
-veri girişi sayfası : tüm bilgilerin tek yere kayıt altına alınması ve tüm raporlama ve diğer sayfalara bu sayfadan bilgileri istediğimiz şekilde aktarılması.
bu sayfada mesela gider türlerine göre (nevi1 ,nevi2,nevi3,nevi4,nevi5) şeklinde hücrelere gider türüne göre biz girişini yapacağız o kısma tanımlar sayfasındaki giderleri açılır kutu yapmak istiyorum ve aynı şekilde mizan genel sayfasındaki tabloya ilgili kısımlara toplamlarını toplamasını sağlamamız gerekli
Raporlama sayfasındaki tabloya kısmına aynı şeklide üste yer alan tarih aralıklarına göre veri giriş sayfasından verileri çekmesini ve her defasında raporla dediğimizde önceki raporlanan veriyi silip tekrardan yeni liste oluşturacak şekilde bir makro yazmak gerekiyor ne yapmak istediğimi bilen fakat makroyu tam anlamıyla bilmediğim için işi tamamlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

-raporla sayfasında kısmında istediğim yeri raporlayınca üye hareketleri ve kalan bakiyeyi gösterecek sonuçta cari hareketin durumunu oradan görürüz
-diğer konuda işletme defteri sayfası ay sonunda işletme defterine raporla dediğimizde gelirleri gelirler kısmına giderleri giderler kısmına nasıl uyarlarız onda hiç bir fikrim yok sadece tabloyu ekledim

-en önemlisi rengi kırmızı olmayan sayfalar 1-31 numaralı sayfalara veri sayfasındaki ilgili alakalı hücreleri tarihe göre ora atamasını istiyorum bu tablodan vazgeçemeyeceğim için yapmamız gerekiyor yoksa diğerleri zaten aynı bilgiyi verecek biliyorum ama onuda uyarlasak güzel olacak biraz fazla yazdım hakkınızı helal edin..

Ekli dosyalar

Geri