• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

site aidat ödemeyenleri listelemek

veri kısmında bulunan ödenmeyen ayları sms gönderme kısmında görüntülemek için nasıl bir formül kullanılır yardımlarınız için teşk ediyorum,

Ekli dosyalar

Merhaba, formül pek iyi değil ama işinizi görür zannediyorum, VERİ sayfasında C2 hücresinden itibaren kopyalayın.

Kod:
=EĞER(VERI!E3=0;VERI!$E$2;"")&"-"&EĞER(VERI!F3=0;VERI!$H$2;"")&"-"&EĞER(VERI!G3=0;VERI!$G$2;"")&"-"&EĞER(VERI!H3=0;VERI!$H$2;"")&"-"&EĞER(VERI!I3=0;VERI!$I$2;"")&"-"&EĞER(VERI!J3=0;VERI!$J$2;"")&"-"&EĞER(VERI!K3=0;VERI!$K$2;"")&"-"&EĞER(VERI!L3=0;VERI!$L$2;"")&"-"&EĞER(VERI!M3=0;VERI!$M$2;"")&"-"&EĞER(VERI!N3=0;VERI!$N$2;0)&"-"&EĞER(VERI!O3=0;VERI!$O$2;"")&"-"&EĞER(VERI!P3=0;VERI!$P$2;"")

Aşağıdaki de görünümü düzeltilmiş hali:
Kod:
=EĞER(VERI!E3=0;VERI!$E$2&"-";"")&EĞER(VERI!F3=0;VERI!$H$2&"-";"")&EĞER(VERI!G3=0;VERI!$G$2&"-";"")&EĞER(VERI!H3=0;VERI!$H$2&"-";"")&EĞER(VERI!I3=0;VERI!$I$2&"-";"")&EĞER(VERI!J3=0;VERI!$J$2&"-";"")&EĞER(VERI!K3=0;VERI!$K$2&"-";"")&EĞER(VERI!L3=0;VERI!$L$2&"-";"")&EĞER(VERI!M3=0;VERI!$M$2&"-";"")&EĞER(VERI!N3=0;VERI!$N$2&"-";0)&EĞER(VERI!O3=0;VERI!$O$2&"-";"")&EĞER(VERI!P3=0;VERI!$P$2;"")

Son düzenleme:
ilginize teşk ediyorum denedim hepsinde -----ağustos eylül ekim kasım aralık veriyor bir daha bakabilirmisiniz

Bende öyle göstermemişti, yaptığım dosyayı da ekledim.

Ekli dosyalar

Merhaba, ben bazı kişiler aralığa kadar ödeme yaptığı için gelecek ayları da hesaba katmıştım ama o şekilde istemiyorsanız şu formülü kullanabilirsiniz:

Kod:
=EĞER(VE(VERI!E3=0;1<=AY(BUGÜN()));VERI!$E$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!F3=0;2<=AY(BUGÜN()));VERI!$H$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!G3=0;3<=AY(BUGÜN()));VERI!$G$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!H3=0;4<=AY(BUGÜN()));VERI!$H$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!I3=0;5<=AY(BUGÜN()));VERI!$I$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!J3=0;6<=AY(BUGÜN()));VERI!$J$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!K3=0;7<=AY(BUGÜN()));VERI!$K$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!L3=0;8<=AY(BUGÜN()));VERI!$L$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!M3=0;9<=AY(BUGÜN()));VERI!$M$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!N3=0;10<=AY(BUGÜN()));VERI!$N$2&"-";0)&EĞER(VE(VERI!O3=0;11<=AY(BUGÜN()));VERI!$O$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!P3=0;12<=AY(BUGÜN()));VERI!$P$2;"")

Son yaptığım formülün dosyasını da ekliyorum eğer bu işinizi görmüyorsa başka kişilerden çözüm üretmesini beklemek daha doğru olacak, belki daha kısa/daha iyi bir yolu vardır, öğrenmiş oluruz.

Ekli dosyalar

Estağfurullah, işinizi gördüyse ne mutlu...

hoca ne demek çok iyi oldu çok teşekkür ediyorum onu yaparken aklıma bu geldi bi örneğe bakabilir misiniz ? ilginiz için çok teşekkür ediyorum tekrar

Ekli dosyalar

Merhaba,
Kod:
="Sayın; "&A2&" "&EĞER(VE(VERI!E3=0;1<=AY(BUGÜN()));VERI!$E$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!F3=0;2<=AY(BUGÜN()));VERI!$H$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!G3=0;3<=AY(BUGÜN()));VERI!$G$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!H3=0;4<=AY(BUGÜN()));VERI!$H$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!I3=0;5<=AY(BUGÜN()));VERI!$I$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!J3=0;6<=AY(BUGÜN()));VERI!$J$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!K3=0;7<=AY(BUGÜN()));VERI!$K$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!L3=0;8<=AY(BUGÜN()));VERI!$L$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!M3=0;9<=AY(BUGÜN()));VERI!$M$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!N3=0;10<=AY(BUGÜN()));VERI!$N$2&"-";0)&EĞER(VE(VERI!O3=0;11<=AY(BUGÜN()));VERI!$O$2&"-";"")&EĞER(VE(VERI!P3=0;12<=AY(BUGÜN()));VERI!$P$2;"")&" ay(lar)ına ait borcunuz bulunmaktadır."

formülü D2 hücresine kopyalayıp aşağı doğru çoğlatırsanız isimleriyle beraber istediğiniz yazı gözükecektir.

Rica ederim, Allah sizden de razı olsun.

Geri