• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

sıralı köprü oluşturma yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
=KÖPRÜ("[exel doysa adı.xlsx]'ÜYE-1'!A"&SATIRSAY($A5:A$6)+2;'çalışma sayfası1'!A9&" "&'çalışma sayfası1'!B9)

elimde böyle köprü komutu mevcut istediğim şey bu komutu hücrenin köşesinden tutup aşağı doğru çektiğimde ÜYE-1 olan kısmın ÜYE-2 ÜYE-3 şeklinde komut içinde değişmesi
bir türlü yapamadım yardımcı olmanız dileğiyle şimdiden teşekkür ederim

şunu bir deneyin..

=KÖPRÜ(DOLAYLI("[exel doysa adı.xlsx]'ÜYE-"&SATIR(B1)&"'!A"&SATIRSAY($A5:A$6)+2);'çalışma sayfası1'!A9&" "&'çalışma sayfası1'!B9)

=KÖPRÜ(DOLAYLI("[exel doysa adı.xlsx]'ÜYE-"&SATIR(B1)&"'!A"&SATIRSAY($A5:A$6)+2);'çalışm a sayfası1'!A9&" "&'çalışma sayfası1'!B9)

KARDEŞ BU KOMUDU YAZDIĞIMDA ÜYE-"&SATIR(B1)& BU KISIMDAKİ B1 B2 B3 DİYE GİDİYOR BU ÜYE-1 DEDİĞİM ÇALIŞMA SAYFASI ADI OLUYOR BUNUN GİBİ 300 TANE ÇALIŞMA SAYFASI VAR
BİRAZ DAHA SADELEŞTİRDİM KOMUTU
=KÖPRÜ("[Database.xlsx]'ÜYE-1'!A1";'Liste'!B9)

ŞİMDİ YUKARIDAKİ KOMUTTA DATABASE EXEL DOSYASI İÇİNDE LİSTE İSİMLİ ÇALIŞMA SAYFASINDAKİ B9 HÜCRESİNİN İÇİNDE YAZANI AL VE KÖPRÜ OLUŞTUR OLUŞTURDUĞU KÖPRÜ DATABASE EXEL DOSYASININ İÇİNDEKİ ÜYE-1 ÇALIŞMA SAYFASININ A1 HÜCRESİ BU KOMUTU AŞAĞI DĞRU ÇEKMEK İSTİYORUM
BİR EXEL DOSYASI EKLEDİM YAPMAK İSTEDİĞİMİ DAHA RAHAT ANLAYABİLİRSİNİZ

Ekli dosyalar

Merhaba,

Kod:
=KÖPRÜ("[Database.xlsx]'ÜYE-[COLOR=red]"&SATIRSAY($C$9:C9)&"[/COLOR]'!A1";LİSTE!B9)

Bu şekilde deneyin. 1 yerine kırmızı ilaretli bölüm eklendi.

.

ömer bey çok teşekkür ederim sorunum çözüldü allah razı olsun

Geri