• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sıralayarak Kayıt Etme ve Başka Sayfaya Sıralı şekilde Alt Toplam Alma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Sevgili üstadlarım az bir yardımınıza ihtiyacım oldu eğer yardım isteğini geri çevirmezseniz teşekkür ederim.

Yapmak istediğim şöyle bir şey: Userform üzerinden fatura girişi yapıyorum ve bu fatura girişlerini karışık bir şekilde giriş yapıyorum
Kaydet tuşuna bastığımda bu sayfada fatura numaraları aynı olanları sıralayacak aynı zamandada sayfa2 deki gibi aynı olanları sıralayıp altına
koyu renkte toplam alacak bilmiyorum anlatabildim mi tabi liste bu arada sabit kalacak kapatıp açtığımda aynı şekilde yapmaya devam edecek
kayıtemeye lütfen üstadlarım az bir yardım şimdiden teşekkür ederim.Ekteki dosyayı düzelttim userformu açıyor şimdi lütfennnnnn yardımmm

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Üstadlarım yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnnn

dosya aşağıdaki mesajda

Son düzenleme:
Üstadım ellerine sağlık çok güzel olmuş fakat işlemin aktar tuşuna basarak değilde kaydet butonuna bastığımda olursa iyi olur yani her yeni kaydettiğim aynı nolu faturayı sıralamasını istiyorum.

Üstadım ellerine sağlık çok güzel olmuş fakat işlemin aktar tuşuna basarak değilde kaydet butonuna bastığımda olursa iyi olur yani her yeni kaydettiğim aynı nolu faturayı sıralamasını istiyorum.
kaydet düğmesinin işlevlerinin en sonuna kayacaksın ben hallettim dosyanı kontrol edermisin

dosya aşağıdaki mesajda

Son düzenleme:
teşekkürler üstadım eline bilgine sağlık güzel olmuş

Birşey farkettim fatura tek olduğu zaman işlemi yapmıyor çözmeye çalıştım ama bir türlü bulmadım.tamam düzelttim çok kolay bir yerdeymiş sorun ellerine sağlık

Son düzenleme:
aşağıdaki kodu
If WorksheetFunction.CountIf(Worksheets("Sayfa1").Range("A1:A" & r), Sheets("Sayfa1").Cells(r, 1).Value) = 2 Then

bu kodla değiştir

If WorksheetFunction.CountIf(Worksheets("Sayfa1").Range("A1:A" & r), Sheets("Sayfa1").Cells(r, 1).Value) = 1 Then

yani =2 yerine , =1 olacak

Aktarma işinde bir problem ile daha karşılaştım sayfa 2 ye aktarırken almış olduğu sadece toplam kısımlarını sayfa3 e de aktarmasını çözemedim bunada yardımcı olursanız çok sevinirim ilginize şimdiden teşekkür ederim. Örnek dosya ektedir.

Ekli dosyalar

ekli dosyayı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

ellerinize sağlık halti3 ustam süper oldu teşekkür ederim. sizlerin sayesinde inşallah öğreneceğiz bu işi

Geri