• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sıralamayı otomatik yapmak

Bende bütün satır yukarı çıkıyor, aşağı iniyor.

peki ben size internetten verilli bir örnek atayım mesela döviz olabilir veri çektiğim yeride size yazarım siz ordan çekersiniz gelen veriye yakın rakamlar yazarım ben satırlar onların üstüne çıkmadığını görürsünüz tek problem siz veri sekmesine elle yazdığınızda sizin dediğiniz çalışıyor hemen buna benzer bir proram yapıp atacam

veri sayfasını değiştirdikten sonra şablon sayfasına geldiğinizde herhangi bir tuşa basıyormusunuz

otamatik gelen veriyi yükledim alttan gelen sayı bir üstündeki sayıyı geçince sıralama değişmiyor ama elle girince değişiyor

size rica etsem siz anlık veriyi mesela döviz işleminde yaparak anlık veri geldiğinde hiç excel dokunmadan değişeceğini bir tes edebilir misiniz yani sıralamasını satırların bazılarına dövizin birim fiyatına yakın olan sabit 2 tanesinine anlık veri gelen ayarlasanız sabit olan rakamları geçince yukarı atar mıki

abim sayfyı yükledim ama olmuyor kendi kendini değiştirmiyor sıralamayı ama veri sayfasını aç tığım da veriler değişiyor veri sayfasın girdiğimde benim istediğim oluyor diğer türlü otmatık gelmior

diğer excel dosyalırımıda actırmıyor abi devam lı anlık verimi alıyor yuvarlak dönüyor

.

Bende gayet güzel çalışıyor. Güncelleme her 1 dakikada sıralama yapıyor. Kilitlenme yok. Başka dosyaları da açabiliyorum.

Başka bir arkadaş denese iyi olur.

.

Geri